Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă cu emisiunea Exatlon. Declarațiile lui Cosmin Cernat la revenirea în țară

Exatlon

Ce se întâmplă cu emisiunea Exatlon. Declarațiile lui Cosmin Cernat la revenirea în țară

Cosmin Cernat s-a întors în România abia acum, deși show-ul Exatlon s-a încheiat acum mai bine de o lună de zile.

Acesta a făcut câteva declarații la cald după ce a revenit pe meleagurile natale. „Pentru mine a fost ceea ce am făcut toată viața mea, mi-am făcut meseria. Dacă mă uit pe ecran, am și eu partea mea de mulțumire.

Au fost momente dificile pentru ei, am încercat să pun o vorbă bună pentru fiecare, păstrând evident distanța care trebuie să existe între prezentator și concurent… Unii dintre ei alergau cel mai slab și au ajuns cei mai valoroși”, a mărturisit acesta.

Emisiunea Exatlon va avea un sezon 2, care va începe cel mai probabil la începutul anului 2019. Primul nume confirmat pentru echipa Faimoșilor este fotbalistul Cristi Daminuță.

CITESTE SI: Mariana de la Exatlon are probleme de sănătate. De ce nu mai poate alerga ca pe vremuri

Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Cazacu după Exatlon

Cine ar putea participa la Exatlon 2019?

Cătălin Botezatu și-ar dori să facă parte din echipa „faimoșilor”. Designerul este fan al emisiunii și a urmărit cu sufletul la gură fiecare episod al concursului. După ce a fost eliminat prietenul său, Cătălin Cazacu, designerul a anunțat că îl va susține pe Vladimir Drăghia, cel care a și câștigat marele premiu.

Cea de-a doua vedetă care ar vrea să fie concurentă în echipa Faimoșilor este Ilinca Vandici, pe care o bate gândul să meargă în Republica Dominicană.

„Mi-e foarte greu să răspund la această întrebare. Poate că aș accepta o astfel de propunere, poate nu. N-ai de unde să știi unde te duce viața sau ce se va întâmpla. Dacă ar fi să pot să aleg, să fie un moft, nu aș face acest pas, dar o admir pe Anda pentru că a avut curajul și la fel pe toate mămicile care ar face asta.

Eu m-am desprins mai puțin de bebe, câteva ore cât am fost la muncă sau o săptămână cât am stat într-o vacanță… Lăsând însă la o parte show-ul de divertisment, Anda, ca orice mamă, face ce este mai bine pentru copilul ei. În viața oricărei mame, prioritatea este copilul”, a declarat Ilinca Vandici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top