Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla in corpul tau cand nu mai consumi mancare procesata

Stiri

Ce se intampla in corpul tau cand nu mai consumi mancare procesata

Ce se intampla in corpul tau cand nu mai consumi mancare procesata te va uimi!

Mancarea procesata face parte din viata noastra, fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu. Foarte multe persoane consuma alimente procesate cel putin o data pe zi, iar acest lucru este ingrijorator. Pentru a intelege mai bine ce inseamna mancare procesata venim cu o definitie simpla: orice aliment care nu vine direct din pamant sau din copac paote fi considerat procesat. Desigur, exista ingrediente care sunt procesate intr-o foarte mica masura si care sunt sigure pentru consum. Exista totusi si mancaruri ultra procesate care devin nocive din prima clipa in care ai inceput sa le servesti.

Daca te-ai hotart sa renunti la acest tip de mancare trebuie sa stii ca in primele zile iti va fi greu, pentru ca ii vei oferi corpului un soc. S-ar putea sa suferi de migrene sau oboseala, insa asta nu va dura mai mult de 2-3 zile. De fapt, daca obisnuiesti de pe acum sa te plangi de dureri de cap trebuie sa stii ca nitritii si nitratii din ceea ce consumi sunt de vina.

CITESTE SI: DIETA CU CASTRAVETI TE AJUTA SA SLABESTI 7 KILOGRAME IN 14 ZILE

CITESTE SI: TOP 5 GRASIMI CARE TE AJUTA SA SLABESTI

Vei avea un somn mult mai linistit, deoarece in sistemul tau nu se vor mai gasi atat de multe toxine. Gustarea de seara interactioneaza extrem de mult cu somnul tau si de aceea acum simti ca nu te odihnesti si ai vise tot mai ciudate, in special daca mananci ceva dulce.

Digestia ta se va imbunatati considerabil inca din prima zi. Vei scapa in sfarsit de balonari si constipatie si te vei simti eliberat. Fructele si legumele iti vor oferi necesarul de fibre pentru o digestie corecta. Chiar si pielea ta va arata grozav. Carbohidratii rafinati sunt dusmanii principali al tenului si cauzeaza aparitia cosnurilor.

Vei avea o stare generala mult mai buna si vei fi plin de energie. Partea si mai buna este ca vei reusi sa pierzi in greutate si vei arata mult mai bine, mai odihnit si mai sanatos. Nu-i asa ca e momentul sa renunti la mancarea procesata?

Sursa foto: spabusiness.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top