Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce scop are fiecare zodie în viaţă

Ce scop are fiecare zodie în viaţă:

Berbec. Aceşti nativi sunt plini de energie şi mereu activi, aşa că scopul lor este acela de a da startul oricărei distracţii şi de a-şi scoate prietenii din monotonie. Chiar dacă sunt cam neserioşi, sunt mereu loiali şi demni de încredere.

Taur. O zodie cam nesigură, în ciuda numelui pe care îl poartă. Poate de aici vine şi rolul său pe pământ, adică acela de a pune sub semnul întrebării tot ce se întâmplă în jurul lor. Până la urmă trebuie să fie cineva care să te întrebe „eşti sigur de asta?”, pentru a te motiva să perseverezi.

CITEŞTE ŞI: Horoscop Săptămâna Luminată

Gemeni. Nu se mulţumesc uşor, motiv pentru care rolul acestor nativi este să ajungă cât mai sus şi chiar să conducă pe cei din jur. Atunci când îşi propun ceva sunt de neoprit, de aici şi calitatea de lider pe care nu o regăseşti la toate zodiile.

Rac. Dragostea. Acesta este scopul Racilor în viaţă. Tot ce vor este să aibă parte de iubire, pe care să o împărtăşească la rândul lor cu cei dragi. Dacă ar putea, aceşti nativi ar face lumea mai bună şi mai iubitoare, ajungând să facă din asta un scop al vieţii.

Ce scop are fiecare zodie în viaţă:

Leu. Pentru că vor să fie în centrul spectacolului, Leii sunt atraşi de lumină. Asta face ca scopul lor în viaţă să fie scena, prin care să stârnească admiraţia spectatorilor. Tot de lumină au nevoie şi atunci când ajung în impas, pentru a li se călăuzi calea spre succes.

Fecioară. Nu degeaba se spune despre aceşti nativi că sunt criticii zodiacului. Până la urmă, rolul lor este acela de a te face să atingi perfecţiunea, la fel cum (cred ei) au atins-o la rândul lor. Dacă asculţi de sfaturile lor, fără a le prelua însă şi obiceiurile, Fecioarele pot fi un model de urmat.

Balanţă. Întrucât au un simţ estetic desăvârşit, Balanţele au rolul de a aduce un plus de frumuseţe lumii în care trăim, în special prin artă. Uneori subapreciată, munca lor nu este în zadar, căci fără arta lumea ar fi mai tristă.

Scorpion. Mari iubitori de drame, Scorpionii adoră să fie învăluiţi de mister. Ce farmec ar mai avea viaţa fără un pic de negură? Aici intervin aceşti nativi, faimoşi pentru imaginea lor ciudată, la fel ca nişte vrăjitori.

Ce scop are fiecare zodie în viaţă:

Săgetător. Se spune despre aceşti nativi că sunt cei mai aventuroşi şi chiar s-au născut pentru asta. Mereu dependenţi de adrenalină, vor căuta oameni ca ei, cărora să le placă viaţa trăită la maxim.

Capricorn. Ambiţioşi de fel, nativii din această zodie vor să aibă succes cu orice preţ, astel că scopul lor în viaţă este munca, de la care nu se dau în lături nici măcar la bătrâneţe.

Vărsător. Oameni ai societăţii actuale, Vărsătorii sunt foarte moderni şi au anumite dorinţe profunde, care îi pot ajuta să experimenteze cele mai neobişnuite lucruri. Cu toate acestea, scopul lor este cât se poate de simplu: vor să-şi găsească un sens în viaţă.

Peşti. Chiar dacă sunt catalogaţi drept visători, aceşti nativi vor doar o urmă de fantezie în viaţa lor banală. Cu o viaţă gri, Peştii îşi doresc puţină culoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top