Connect with us

Revistateo.ro

toamna

Stiri

Ce replica are fiecare ZODIE cand realizeaza ca e TOAMNA? Reactia Leului este GENIALA

Fiecare reactioneaza diferit cand realizeaza ca s-a schimbat anotimpul. Vezi cum te intelegi cu toamna, in functie de zodie. Unele replici sunt geniale!

Unii sunt surprinsi cand se schimba anotimpul, altii abia asteptau. Vezi cum raspund zodiile la vestea: „A venit toamna!”

BERBEC „Nu cred. Sa asteptam sa ploua!” Berbecul este atat de incapatanat incat nici anotimpurile nu il conving prea usor. Arata-i zeci de calendare, dar pentru el toamna nu vine la 1 septembrie, ci vine odata cu ploile. Deci, evident, nu e toamna.

TAUR „As manca o salata de vinete”. Pentru Taur, anotimpurile se diferentiaza dupa mancarurile specifice. Vara, fructe si salata, primavara, miel, ca e Pastele, iar toamna viseaza la delicioasele dulceturi, salate de vinete si zacusca.

CITESTE SI: Ce DURERE are fiecare zodie in aceasta toamna? Vezi ce zic astrele despre ce afectiuni poti suferi!

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

GEMENI „Super, super, super! Ce ziceai?” Gemenii se entuziasmeaza foarte repede, dar si mai repede uita de unde a pornit discutia. Sunt acele persoane care imbratiseaza o idee, oricat de nebuneasca ar parea, dar este greu sa il mentii atent intr-o discutie serioasa.

RAC „Asta inseamna ca dorm mai mult?”. Stie el Racul ceva de schimbarea orei si este cu gandul doar la inca putina odihna. Racul iubeste toamna, caci are o scuza pentru a sta mai mult in confortul casei sale: ploua!

LEU „Ei, si? Nu e ca si cum ar fi mai frumoasa ca mine!”. Leul este un narcisist prin definitie, astfel ca orice noutate este binevenita, atat timp cat nu ii face concurenta. Ii place toamna pentru ca poate sa isi schimbe garderoba.

FECIOARA „Cine-a zis? Esti absolut sigur, sigur?”. Fecioara nu prea apreciaza atunci cand se iau decizii fara permisiunea ei si nici macar… natura nu are voie sa faca asta. Schimbarile o iau prin surprindere si nu prea ii fac placere.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top