Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce putere de seducție ai, în funcție de cifra destinului

Ce putere de seducție ai, în funcție de cifra destinului:

Cifra destinului se calculează după data nașterii tale, în felul următor. Se adună toate cifrele incluse în data la care te-ai născut. Exemplu: 13 iunie 1987, adică 13.06.1987 = 1+3+0+6+1+9+8+7 = 35, deci cifra destinului va fi 3+5, care este egal cu 8. Cifra destinului pentru această persoană este 8. Iată toate interpretările:

CIFRA DESTINULUI 1
Ești lider absolut și trebuie să fii conștient de asta. Seduci prin simpla prezență. Toate persoanele te invidiază și își doresc să fie ca tine.

CITEȘTE ȘI: NOROCUL LA BANI ÎN IUNIE, ÎN FUNCȚIE DE CIFRA DESTINULUI
CIFRA DESTINULUI 2
Pentru tine este mai greu să seduci pe cineva, și asta din cauza timidității tale. Nu ai nicio problemă să te deschizi, însă nu vei face niciodată tu prinul pas.

CIFRA DESTINULUI 3
Ai capacitatea de a distra lumea, ești omul perfect de legătură. Stabilești contacte și trasezi linii. Faci mereu ca cei din jur să te respecte prin fermitatea și ghidușia ta, bine combinate.

CIFRA DESTINULUI 4
Ești omul care construiește, deci îți vei folosi toată puterea de seducție pentru a aduna adepți. Recurgi la o tehnică aplicată în marketing și jurnalism: vrei să confirmi mulțimii lucruri pentru a o atrage de partea ta.

CIFRA DESTINULUI 5
Ai o mare putere de persuadare, folosind cel mai adesea cuvintele. Mânuiești bine cuvintele și știi pe care să le alegi, cum să pui accentul și mai ales în ce context trebuie să nu le folosești.

CIFRA DESTINULUI 6
Ai putea fi un bun dascăl. Reușești să îi convingi pe cei din jur cu tot felul de informații greu de verificat. Cert este că îți iese mereu, chiar dacă mai înflorești pe ici, pe colo.

CIFRA DESTINULUI 7
Dacă vrei să cucerești pe cineva de care te îndrăgostești, îi cumperi cadouri. Ai idei dintre cele mai nebunești în oferirea cadourilor – nimeni nu te întrece la imaginație.

CIFRA DESTINULUI 8
Ești o persoană foarte ambițioasă, însă nu îți folosești ambiția pentru a-i manipula mereu pe ceilalți. Dacă este neapărat necesar, te conformezi.

CIFRA DESTINULUI 9
Îți folosești capacitatea de seducție în special pentru a face fapte bune. Știi cum să spui povești într-o campanie umanitară pentru a strânge fonduri pentru copii nevoiași sau bătrâni bolnavi.

CIFRA DESTINULUI 11
11 este cifra Maestrului, deci puterea ta de seducție este una înnăscută. Nu ai nevoie de strategii foarte complicate pentru a convinge pe cineva să îți urmeze sfatul: folosești tehnica repetiției și a exprimării directe, cât mai simple, pe înțelesul tuturor.

În cazul în care vă rezultă cifra 10 la adunare, continuați procesul și adunați 1+0, care vă va rezulta 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top