Connect with us

Revistateo.ro

Ce problema sufleteasca ai in ZODIACUL GRECESC

Stiri

Ce problema sufleteasca ai in ZODIACUL GRECESC

CE PROBLEMA SUFLETEASCA AI IN ZODIACUL GRECESC. Afla care sunt lucrurile care iti cauzeaza suferinta in mod constant, potrivit astrologiei elene.

ZODIA CENTAURULUI (8 IANUARIE – 12 FEBRUARIE): MANIA SI INVIDIA

Mania si invidia pun stapanire pe tine in multe cazuri si pericliteaza relatiile cu cei din jur. Acest lucru vine din lipsa de incredere in tine si in cei din jur.

ZODIA HARPIEI (13 FEBRUARIE – 18 MARTIE): GANDURI ASCUNSE, NEEXPRIMATE

Esti o persoana ascunsa si asta iti cauzeaza multa durere. Cea mai mare problema a ta este imposibilitatea de exprimare a celor mai profunde ganduri si nedumeriri, care te macina non-stop.

Ce personalitate ai în ZODIACUL ARĂBESC

Ce zeitate te reprezintă, în funcţie de zodiacul african Kemetic

ZODIA PEGASULUI (19 MARTIE – 24 APRILIE): SUPERFICIALITATE

Superficialitatea in sine nu poate fi catalogata drept problema sufleteasca, insa ea duce la o serie de neajunsuri. Viata trebuie privita dincolo de aspectele ei materiale.

ZODIA CERBERULUI (25 APRILIE – 30 MAI): LIPSA DE INCREDERE IN SINE

Esti o persoana confuza. Iei decizii cu dificultate si asta din cauza lipsei de incredere in sine ori a faptului ca ai fost foarte cocolosit in copilarie.

ZODIA SATIRULUI (31 MAI – 3 IULIE): LIPSA PUTERII DE CONCENTRARE

Esti o persoana hiperactiva motiv pentru care comiti greseli la tot pasul. Vrei sa faci multe lucruri deodata si esti convins ca esti capabil sa te tii de ele. Ia-le usor, pas cu pas.

ZODIA SIRENEI (4 IULIE – 10 AUGUST): MINCIUNA

Obisnuiesti sa minti deoarece nu te simti confortabil in realitatea in care traiesti. Esti o persoana extrem de maleabila si versatila in relatiile cu cei din jur.

ZODIA GRIFONULUI (11 AUGUST – 15 SEPTEMBRIE): FANATISM

Esti o persoana care nu isi cunoaste limitele. Urasti cu intensitate si iubesti cu o intensitate si mai mare. Reactiile fanatice, dorinta de a fi in centrul atentiei, de a-ti impune punctul de vedere pot fi o problema serioasa in relatiile sociale.

ZODIA HIMEREI (16 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE): TENDINTA DE BIPOLARITATE

Oamenii spun despre tine ca ai mai multe fete, insa nu este ceva rau neaparat. Te plictisesti sa fii intr-un singur fel, motiv pentru care alternezi personalitatile.

ZODIA SFINXULUI (23 OCTOMBRIE – 30 NOIEMBRIE): LIPSA DE EMPATIE

Motivul pentru care pari nesuferit este imposibilitatea de a te pune in pielea celuilalt. Crezi ca fiecare e responsabil pentru ce i se intampla in viata si nu le vezi contextul intocmai.

ZODIA MINOTAURULUI (1 DECEMBRIE – 7 IANUARIE): SENSIBILITATE CRESCUTA

Te afecteaza aproape orice cuvant, gest si privire. Ai o sensibilitate crescuta pentru ca nevoia ta de afectiune este foarte mare.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top