Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce practică de agățat folosește fiecare bărbat, în funcție de zodie

Ce practică de agățat folosește fiecare bărbat, în funcție de zodie:

BERBEC
Bărbații Berbec o fac pe oamenii sinceri, sau poate chiar sunt. Cert este că primul lucru pe care ți-l vor spune va fi: „Caut o relație serioasă, vreau să găsesc o femeie pentru tot restul vieții mele”. Tu îi crezi?

TAUR
„Sunt un amant excelent, vino să îți demonstrez” – cam asta sună în capul unui bărbat Taur când se apropie de tine. Nu face nimic, totul vine de la sine și îi poți citi aceste intenții privindu-l doar în ochi.

CITEȘTE ȘI: LA CÂTE ZILE DE RELAȚIE TE VA ÎNȘELA, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI
„Atât de frumoasă și fără iubit?” – poate părea banală această frază însă Gemenii încă mai cred în ea. Și culmea este că felul în care o spun reușește să le smulgă un zâmbet domnișoarelor.

RAC
Racii mint mult. Își inventează chiar o poveste de viață impresionantă astfel încât să cazi sigur în plasa lui. Fiecare lucru îl va exagera și va distorsiona toate adevărurile doar ca să îți intre în grații.

LEU
Bărbații născuți în zodia Leu se vor preface că sunt atrași de independența ta. La prima dovadă de independență va reacționa total contrar felului în care l-ai cunoscut.

FECIOARĂ
Bărbatul Fecioară se joacă cu privirea. Are o privire seducătoare și nu se sfiește să-și muște buzele pentru a-ți da de înțeles că te vrea acum. Fără regrete.

BALANȚĂ
Bărbații născuți sub protecția Balanței folosesc o a treia persoană pentru agățat. Cel mai bun prieten devine mesagerul perfect al mesajelor curtenitoare.

SCORPION
Scorpionii au diferite metode de agățat însă cea mai frecvent utilizată este ciupitul sau atingerile fugare. Atunci când te întorci el se uită în altă parte, ca un copil.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii îți vor trimite mesaje fără sens. De la un simplu „Bună, ce faci?” până la poezii și declarații siropoase de dragoste de nu vei mai ști cum să scapi de ele.

CAPRICORN
Bărbatul Capricorn o va face pe sexosul. Știe cum să pară inabordabil dar atrăgător în același timp. Talentul lor face ca multe femei să le cadă la picioare.

VĂRSĂTOR
Bărbații Vărsător se folosesc de șarmul lor doar atunci când se îmbată. Aceștia cred că au mereu haz și pot fi cuceritori din prima, deși de cele mai multe ori le sperie pe bietele femei.

PEȘTI
Peștii insistă foarte mult și îți vor spune că asta i-au atras la tine. Din păcat, unii bărbați nu înțeleg că femeile când spun NU e NU și nu e nicio tactică de a-i ține în lanț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top