Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce poți cumpăra de la Târgul de produse culinare din Capitală, în perioada 12-23 decembrie

Atmosfera sărbătorilor de iarnă o fac și târgurile speciale din decembrie, an de an. În Parcul Unirii din Capitală se va deschide, începând de mâine, Târgul de produse culinare și de cadouri și va dura până pe 23 decembrie. În cadrul evenimentului care va dura 11 zile, bucureștenii se vor putea bucura de bucatele tradiționale din zonele României dar surpriza o reprezintă prezența specialităților din bucătăriile italiană, iraniană, grecească sau turcească.

Cei care vor vizita Târgul de produse culinare din Parcul Unirii vor putea cumpăra preparate speciale pentru masa de Crăciun aduse de la fermele din Brașov și Prahova. În Parcul Unirii se vor amenaja câteva mini-restaurante pentru toți pofticioșii, unde se vor pregăti pe loc grătare și diferite preparate culinare românești: pomana porcului, tochituri, pește, fasole cu ciolan etc.

INTRĂ SĂ VEZI CEL MAI TARE SITE DE CRĂCIUN!

Târgul nu prezintă doar bucate tradiționale ci și cadouri de Crăciun: de la decorațiuni pentru interior la haine și alte accesorii ori lucruri făcute de mână (handmade). Tot în Parcul Unirii vor avea loc spectacole de muzică populară românească seară de seară. Vor fi prezente melodii tradiționale alese din zonele Munteniei, a Bucovinei și a Maramureșului dar și câteva episoade culturale grecești.

Târgul de produse culinare și cadouri din Capitală nu a uitat de aspectul caritabil al sărbătorii Nașterii Domnului și se vor realiza mai multe momente prin care oamenii pot fi ajutați de oameni. O bucurie mare o vor avea și copiii, pentru care s-au pregătit ateliere de pictură pe ceramică sau realizarea unor decorațiuni de Crăciun cu mânuțele lor. Nu vor lipsi din cercul amenajat pentru copii renii din carton sau căsuțele din turtă dulce.

Târgul va fi deschis zilnic, în perioada 12 decembrie – 23 decembrie, între orele 12:00 și 22:00.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top