Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce PERSONALITATE SEXUALĂ ai în ZODIACUL INDIAN

Există trei mari tipuri de personalitate sexuală, împărțite pe cele 36 de semne zodiacale indiene: personalitatea animalică, fragilă, rece și inovatoare.

PERSONALITATEA SEXUALĂ ANIMALICĂ
Cei care au această personalitate sexuală sunt recunoscuți pentru pofta lor interminabilă de sex. Pentru ei sexul poate fi bine delimitat de dragoste, iar locul în care se face amor nu este o problemă. La fel ca și necuvântătoarele, acesta este permis oriunde și oricând. Persoanele animalice din punct de vedere sexual sunt extrem de pasionale și foarte atente în același timp cu partenerul din pat, însă văd sexul doar ca pe o nevoie fiziologică și îl fac destul de mecanizat.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL CHINEZESC AL IUBIRII TOAMNĂ 2015
PERSONALITATEA SEXUALĂ FRAGILĂ
Persoanele fragile au nevoie de multă afecțiune, înțeleasă nu doar prin mângâieri și sărutări la lumina lumânării ci mai ales prin atenție. Acest gen de persoane nu suportă ca după încheierea unei partide de amor partenerul să nu mai scoată un cuvânt, chiar dacă este epuizat. Persoanele fragile din punct de vedere sexual sunt extrem de prezente în relațiile de cuplu, foarte sentimentale și mai ales darnice cu alesul sau aleasa inimii.

PERSONALITATEA SEXUALĂ RECE
Anumite persoane sunt atât de timide în pat încât se poartă cu răceală. Persoanele reci își ascund adevăratele intenții și pot face surprize neplăcute celor din jur, mai ales din punct de vedere sexual. Aceste persoane sunt instinctuale doar atunci când vor să șocheze sau să dea lovitura. În pat, răspund oarecum cu greață gesturilor tandre, atingerilor suave, considerându-le mult prea siropoase pentru felul lor de a fi, ceva mai practic.

PERSONALITATEA SEXUALĂ INOVATOARE
Acest tip de persoană poate fi un adevărat calvar în dormitor și asta pentru că schimbă pozițiile sexuale mai ceva decât felul în care se schimbă mersul avioanelor de pe panoul din aeroport. Sunt mereu plini de idei, și, cele mai multe dintre acestea sunt primite cu mare entuziasm de partener. Partea proastă este că o astfel de partidă de amor poate fi atât de obositoare încât plăcerea să fie cuprinsă la „și altele”.

Pentru a vedea ce personalitate sexuală ai în zodiacul indian, intră în pagina următoare, dând click pe semnul de mai jos:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top