Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce personalitate ai în HOROSCOPUL MAYAȘILOR și cât noroc îți aduce zodia ta mexicană

Ce personalitatea ai în HOROSCOPUL MAYAȘILOR. Vezi mai jos și cu cât noroc te-ai născut, potrivit zodiei tale mexicane:

MAIMUȚA (10 IANUARIE – 6 FEBRUARIE)
Ești o persoană veselă, optimistă, spontană și uneori exagerat de perfecționistă. Norocul ți-l faci adesea cu mâna ta. Ai sub 50% noroc de la divinitate, însă depășești acest procent cu eforturile tale.

ȘOIM (7 FEBRUARIE – 6 MARTIE)
Ești o persoană extrem de vigilentă, uneori repulsivă dacă nu îți este respectat cuvântul și foarte pragmatică. Ai peste 50% noroc de la zeii azteci, însă ai grijă cum îl gestionezi.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE AI ÎN ZODIACUL ARĂBESC
JAGUAR (7 MARTIE – 3 APRILIE)
Ești o persoană care gândește foarte repede și, ceea ce surprinde pe mulți, corectă de cele mai multe ori. Spontaneitatea ta atrage și norocul de partea ta, astfel că depășești cu lejeritate procentul de 50%.

VULPE (4 APRILIE – 1 MAI)
Te descurci cu ușurință în orice context, indiferent cât de nefavorabil ar fi. Ai o personalitate cameleonică. Norocul nu este de partea ta, având acest confort sub 50% de la Divinitate.

ȘARPE (2 MAI – 29 MAI)
Te adaptezi rapid la orice situație, iar vorbele tale vindecă suflete. Ești o persoană ambițioasă și foarte iubitoare, deși pari fără suflet. Ai peste 50% noroc de la zeii mayașilor.

VEVERIȚA (30 MAI – 26 IUNIE)
Ești cea mai optimistă și mai încrezătoare persoană din zodiacul mexican. Ai o serie de probleme dar tu continui să îți afișezi zâmbetul, ceea ce este uluitor pentru toți. Ai noroc de la viața peste 50%.

ȚESTOASA (27 IUNIE – 25 IULIE)
Ești o persoană extrem de înțeleaptă și faci totul cu muuultă premeditare. Acest „muuultă” înseamnă ore sau zile întregi pentru a lua decizia perfectă. Ai sub 50% noroc de la Divinitate.

LILIAC (26 IULIE – 22 AUGUST)
Îți place să veghezi asupra celorlalți iar meseria de medic ți s-ar potrivi de minune. Ai un suflet mare însă, din păcate, viața te răsplătește cu prea puțin noroc.

SCORPION (23 AUGUST – 19 SEPTEMBRIE)
Ai o personalitate vulcanică și ești destul de imprevizibil ca om. Nimeni nu poate ști ce gândești, deși afișezi o stare de echilibru. Ai peste 50% noroc în viață.

CĂPRIOARĂ (20 SEPTEMBRIE – 17 OCTOMBRIE)
Ești o persoană foarte sensibilă și emotivă, deși nu lași să se vadă deloc acest lucru. Divinitatea te-a înzestrat cu mult noroc în viață: aproape 100%.

BUFNIȚĂ (18 OCTOMBRIE – 14 NOIEMBRIE)
Vezi bine, auzi bine, simți bine. Ai toate simțurile bine dezvoltate și, spre necazul tuturor, te prinzi repede de orice. Noroc însă prea puțin de la zeii mayași.

PĂUN (15 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)
Ai un bun simț rar existent pe lumea asta, dar este doar de suprafață. Te caracterizează diplomația și poți să faci rău oamenilor cu zâmbetul pe buze. Ai peste 70% noroc în viață.

ALIGATOR (13 DECEMBRIE – 9 IANUARIE)
Împletești lumea acvatică cu cea terestră. Rolul tău de mediator între lumi, oameni și idei se reflectă și în viața de zi cu zi. Ai sub 50% noroc în viață, din nefericire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top