Connect with us

Revistateo.ro

Felul in care o femeie a fost discriminata pentru ca a alaptat in avion a devenit viral

Inedit

Ce a patit o femeie care a alaptat in avion. Felul in care a fost umilita a devenit viral

Medicul Sarah Kate Hooper a descris umilinta traita la bordul avionului Kulula Airlines, cu care a zburat din Lanseria la Durban. Postarea sa de pe pagina de Facebook a fost distribuita de peste 1000 de ori si sute de oameni au comentat intamplarea sa.

Hooper, care era asezata pe locul de la fereastra, scrie ca atunci cand avionul a decolat, ea si-a intors corpul discret catre fereastra si si-a alaptat bebelusul. Langa ea, pe scaun, statea sotul ei.

Citeste si: Ce fel de persoană va fi copilul tău, în funcție de perioada de alăptare

Citeste si: ÎNTREBAREA DE JOI: Ești de acord cu alăptarea în public?

La un moment dat, o stewardesa a venit din spate si cu un aspect si un ton plin de dezgust a zis: „Acopera-ti partea de sus! I-am raspuns ca am acest drept de a alapta, iar ea a ridicat vocea in timp ce se uiita la ceilalti pasageri si (atunci) a zis „da”, dar trebuie sa te imbraci din respect si consideratie pentru ceilalti pasageri.”, a scris Hooper.

Hooper s-a simtit „umilita, socata si infuriata”.

In urma postarii sale, compania aeriana a contactat-o pe Hooper si i-a promis sa schimbe regulamentul de calatorie si personalul din avion.

Hooper a declarat ca a ramas surprinsa intr-un mod placut sa constate ca postarea sa a primit un raspuns, cu toate ca multi oameni au intrebat-o daca ea a fost cu adevarat discreta atunci cand si-a alaptat copilul.

Ea le-a raspuns: „Cred ca este deplasat sa intrebi o persoana cu cu dizabilitati care sta pe scaun in avion, daca este discret cu dizabilitatea lui”.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Contra

    2016-08-19T22:04:45+03:00 at 2016-08-19T22:04:45+03:00

    Si pe mine m-ar leza din punct de vedere estetic alaptarea oriunde! Asta e pentru nomazi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top