Connect with us

Revistateo.ro

sfarsitul lumii

Stiri

Ce patesti la SFARSITUL LUMII in functie de ZODIE. Vezi ce sanse de supravietuire ai!

Ai tot auzit ca vine APOCALIPSA si ti-ai imaginat zeci de scenarii. Pe tine cum te va prinde sfarsitul lumii in functie de zodie?

Indiferent ca este o profetie incredibila sau un anunt NASA, sfarsitul lumii ne sperie pe toti. Vezi cum reactioneaza zodiile si cum le prinde apocalipsa:

BERBEC

Berbecii intampina sfarsitul lumii… luptand contra lui. Nu se lasa impresionati de vreun asteroid sau de cataclisme, ci incearca sa le combata. Ies primii in strada daca se intampla apocalipsa si este cel mai curajos dintre cunoscutii tai. Totusi, ca prin minune, sansele Berbecului de supravietuire sunt 90%.

TAUR

Taurul tine foarte mult la economiile lui, asa ca se va intreba: ce se intampla cu banii mei? Partea buna este ca avea destule fonduri, care sa il salveze de foamete in caz de apocalipsa. Taurul este foarte creativ, asa ca, in caz de nevoie, va improviza si va gasi un plan de rezerva, bine pus la punct. Are 60% sanse sa se salveze de apocalipsa.

CITESTE SI: TOP 3 perechi de zodii care nu vor fi NICIODATA un CUPLU

CITESTE SI: TOP 4 zodii cu CAPUL IN NORI! Gemenii se numara printre ele. Vezi de ce!

GEMENI

Fiind foarte inteligent si comunicativ, Geamanul se va adapta rapid chiar si in caz de vine sfarsitul lumii. Nu se vor rusina sa fure o masina, o arma, sa jefuiasca o casa sau un magazin ca sa supravietuiasca apocalipsei. Vei trece cu mult curaj peste neplacerile cauzate de sfarsitul lumii si ai 85% sanse sa supravietuiesti.

RAC

Racii sunt sensibil, lucru care le pune mari probleme la apocalipsa. S-ar putea sa reactionezi prea greu si sa nu reusesti sa te adapostesti. Daca vezi un om plangand ca lumea s-a sfarsit, acela este sigur un rac. Partea buna este ca e aproape imposibil ca apocalipsa sa il prinda pe Rac singur, caci e mai mereu insotit de cineva. Sigur il va salva partenerul de viata sau un prieten bun, caci, cu fortele proprii, are doar 45% sanse sa scape de apocalipsa.

LEU

Leul va fi liderul care isi salveaza poporul de la apocalipsa. El va fi cel care pune la punct stocul de provizii, tine discursuri aprinse despre supravietuire si va fi in centrul multimii. Norocul lui ca e carismatic si oamenii il simpatizeaza si ii apreciaza ideile. Sanse de supravietuire: 95%.

FECIOARA

Fecioara va lasa la o parte drama sfarsitului lumii si va fi ceva mai pragmatica: se va declara nemultumita de modul in care sunt aranjate alimentele si va organiza oamenii. Este un mare fan al regulilor si nu suporta crizele. Intr-o situatie neprevazuta, Fecioara ar putea sa isi piarda cumpatul si sa ia decizii pripite. Are 60% sa scape de sfarsitul lumii.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top