Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce nu ai voie să faci începând de mâine dimineață. Voropchievici spune că atrage necazuri

Numerologul Mihai Voropchievici cunoaște o serie de trucuri pentru a ține la distanță necazurile. Mulți oameni au o zi proastă tocmai pentru că o încep prost.

Se spune că a începe ziua cu stângul e de rău, iar această credință se referă inclusiv la piciorul cu care te scoli din pat. Numerologul spune că la prima oră, după ce ai deschis ochii, e bine să pășești cu piciorul drept.

CITEȘTE ȘI: Care este numărul tău solar și ce spune acesta despre tine

„Treziţi-vă cu piciorul drept şi vă va merge bine. De asemenea, e bine ca, dacă te încalţi dimineaţa cu un pantof şi pe celălalt îl cauţi prin cameră să renunţi la cel din piciorul încălţat. Aduce ghinion să îţi cauţi pantofii dimineaţa”, a declarat recent maestrul.

Poate te interesează și:

Grupele de sânge și dragostea

„Știm că există 4 grupe de sânge. Comportamental, fiecare om are lucruri de oferit, în funcție de grupa de sânge. Suntem dependenți de afectivitate, de dragostea partenerului.

Cei cu grupa A de sânge se numesc și armonioșii. Ei sunt adesea melancolici. Viteza de inflamare sentimentală este destul de mare. Are niște zone de inflamare fantastice. Sunt greu de înțeles când se îndrăgostesc. Ei așteaptă mereu ca partenerul să facă primul pas”, a declarat Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a mai spus că din cauza sensibilității lor accentuate, persoanele cu grupa de sânge A riscă să divorțeze foarte repede. CITEȘTE CONTINUAREA ACESTUI SUBIECT AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top