Connect with us

Revistateo.ro

bani

Stiri

Ce noroc vei avea la bani în IULIE, în funcţie de zodie

Berbecul va câştiga sume importante, din care nu se alege cu nimic, iar Racul va primi o mărire de salariu. Uite ce noroc vei avea la bani în iulie, în funcţie de zodie.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CE IQ AI!

Berbec. Luna iulie vine cu o serie de câştiguri neaşteptate, însă nu trage speranţe la economisirea lor. În momentul în care vei găsi banii în cont îţi aminteşti că ai văzut o bluză care ţi-a luat ochii, ori realizezi că e cazul să-ţi plăteşti datoriile. Încearcă totuşi să pui deoparte şi pentru zile negre.

Taur. Ai un randament extraordinar în iulie, aşa că nu vei duce lipsă de bani. În schimb ştii foarte bine că nu ai cum să economiseşti şi de multe ori se duc înainte să realizezi că i-ai avut. Încearcă să fii mai responsabil şi să te gândeşti şi la familia ta şi la nevoile ei.

Gemeni. Luna iulie va veni cu ceva pierderi financiare, asta dacă nu eşti chibzuit şi arunci cu banii peste tot. Pentru a compensa deficitul financiar, implică-te în cât mai multe proiecte ce îţi vor oferi caştiguri suplimentare. Nu uita să îţi faci şi un plan de rezervă, în caz că lucrurile nu vor merge prea bine.

Rac. Din punct de vedere financiar luna iulie este una ideală pentru o mărire de salariu, ori pentru a avea parte de o sumă de bani neaşteptată. În caz că ţi-ai pierdut speranţa la o promovare, este posibil să o primeşti acum. Chiar dacă la începutul lunii vei sta în tensiune, restul perioadei va fi încărcată de bani.

Leu. Nu te aştepta la schimbări prea mari din punct de vedere financiar, chiar dacă este posibil ca unele proiecte să-ţi aducă ceva bani în cont. Totuşi, o oportunitate imensă se va naşte în iulie, însă câştigurile vor veni în tranşe, aşa că nu-ţi face planuri pe baza unor bani pe care nu-i ai.

RECOMANDARE: SUPER TEST: Cât de mulţumit eşti de tine? Ai curaj să afli răspunsul?

Fecioară. Chiar dacă nu poţi spune că te dau banii afară din casă, nici nu ajungi să ceri bani de pâine vecinilor. Pentru că eşti o fire organizată şi ai pus ceva bani deoparte, treci destul de uşor de luna iulie şi nu ajungi pe minus la final. În caz că rămâi totuşi fără bani, ai la cine să apelezi, căci prietenii nu te vor lăsa la greu.

Balanţă. Pentru că luna aceasta vei câştiga ceva bani în plus ai grijă să îţi plăteşti datoriile mai vechi pentru a nu a aduna altele mai mari. Dacă nu rezolvi aceste plăţi în cel mai scurt timp, situaţia ţi se va îngreuna şi mai mult. Cere sfatul unei persoane dragi care te poate ajuta să faci un plan bine pus la punct, pentru nu rămâne fără bani în cont.

Scorpion. Nu banii sunt problema în luna iulie, ci mai degrabă investiţiile pe care le vei face cu banii obţinuţi. Ascultă sfatul celor care au experienţă în domeniu, pentru a fi sigur că nu arunci banii pe fereastră. Doar aşa vei simţi că munca depusă va da roade.

Săgetător. În această perioadă alergi după bani şi faci din asta o prioritate. Tocmai din acest motiv este posibil să-ţi neglijezi familia şi prietenii dragi şi, după cum era de aşteptat, se vor ivi câteva conficte din această cauză. Nu face investiţii riscante, căci este posibil ca totul să se ducă pe apa sâmbetei.

Capricorn. Chiar dacă este o perioadă prielnică pentru investiţii, nu te aştepta ca rezultatele să vină prea repede. Acum, după ce ai muncit atât, relaxează-te şi aşteaptă ca banii să intre în cont.

Vărsător. Vei avea parte de o mulţime de posibilităţi de rotunjire a veniturilor, aşa că profită la maximum de luna iulie. Dacă acţionezi repede şi te implici puţin mai mult, poţi transforma orice investiţie într-un succes. Stai pe lângă şeful tău şi vezi cum de lui îi merg toate strună. Poţi învăţa multe!

Peşti. Totul îţi merge bine din punct de vedere financiar în luna iulie şi este posibil să primeşti o moştenire sau un bonus din partea şefului, pentru toată munca depusă în ultima vreme. Dacă tot dai peste ceva bani în plus, ascultă-ţi partenerul de viaţă şi nu-i arunca pe geam cu prima ocazie.

Sursa foto globalalerttravel.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top