Connect with us

Revistateo.ro

Ce mistere invaluie Templul Ursitelor din Muntii Fagaras

Stiri

Ce mistere invaluie Templul Ursitelor din Muntii Fagaras

Romania este plina de locuri frumoase si misterioase. Unul dintre ele e Templul Ursitelor, un loc magic, desprins dintr-o alta lume, in Muntii Fagaras. Turistii care ajung la Sinca Veche simt senzatii stranii. Multi dintre ei declara ca se vindeca inexplicabil de boli dupa ce se roaga in acest templu.

La Sinca Veche au ajuns de-a lungul anilor arheologi, speologi, radiestezisti si o serie de cautatori spirituali. Toti au simtit ca acest loc este imprajmuit de mistere, urmand legendele pe care le aflau din batrani sau despre care au citit prin carti. La Sinca Veche se afla Templul Ursitelor, loc in care s-au petrecut fenomene inexplicabile precum candelele care nu se sting niciodata.

Icoana cu Maica Domnului care plânge de 21 de ani

Aceasta Icoana a Maicii Domnului are puteri UNICE in Romania

Templul Ursitelor mai poarta denumirea de „Manastire Sapata in Stanca” sau „Templul extraterestrilor”. De la Sinca Veche la templu sunt doar doi kilometri, iar drumul spre aceasta biserica misterioasa sculptata in piatra este marcat de o cruce recent construita, care te pune in rezonanta cu vibratia locului. Cararea spre biserica misterioasa este ingusta, insa privelistea este splendida. Manastirea sapata in stanca se afla in topul locurilor sfinte unde credinciosii se roaga pentru indeplinirea dorintelor.

Mica descriere a Templului Ursitelor

Peretele altarului are inscriptionat un portret care, potrivit localnicilor si preotilor ce cunosc zona, ar fi al Mantuitorului. Alte simboluri fac, insa, acest salas unul cu totul special: o stea cu sase colturi (steaua lui David) si cercul Yin-Yang, ambele simboluri ezoterice puternice. Se spune ca aceste simboluri au fost increstate acolo de primul ursitor al Templului, primul preot dintre preoti, care cunostea tainele Universului in care traim. Nimeni nu poate explica cu exactitate de ce aceste doua simboluri se afla langa icoana cu Iisus Hristos.

Templu vechi de 6.000 de ani

Templul Ursitelor de la Sinca Veche are o vechime de 6.000-7.000 de ani. Acesta ascunde cristale de cuart despre care se spune ca au o putere energetica extraordinara si care ar avea un rol cu comunicarea interdimensionala (cu fiinte din alte galaxii ori din universurile paralele). Altii sustin ca acest templu a fost dedicat zeitatilor dacice.

Sfere luminoase apar in timpul rugaciunii

In templul unde candelele nu se sting niciodata, una dintre turiste, doamna Livia din Ploiesti, ne-a declarat ca, in timp ce se ruga, simtea furnicaturi ciudate la nivelul inimii si vedea niste globuri de lumina stranii: „Am vazut niste globuri luminoase in timp ce ma rugam si apoi aparea lumina ca si cum erau niste fiinte stralucitoare, nu stiu cum sa va explic”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top