Connect with us

Revistateo.ro

Ce le cereau concurenții de la Exatlon producătorilor. Diana Bulimar o spune în premieră

Exatlon

Ce le cereau concurenții de la Exatlon producătorilor. Diana Bulimar o spune în premieră

Diana Bulimar a suferit destul de mult la Exatlon. Ceea ce îi dădea energie lipsea cu desăvârșire.

Gimnasta a cerut de nenumărate ori producătorilor ceva dulce pentru a fi capabilă să aducă puncte echipei, însă s-a lovit de un refuz categoric.

„Asta a fost una dintre cele mai mari probleme, faptul că nu aveam ceva dulce și am tot insistat la producție, că suntem și noi la acele zile, avem și noi probleme, dar nu au vrut să ne dea absolut nimic.

În afara faptului că ne aduceau cocos, nu aveam altceva, până ne-am scârbit și de cocos și nu mai puteam să mâncăm nici asta. A fost greu”, a declarat Didi pentru Libertatea.

„Au fost zile dificile și plus ba venea, ba nu venea (n.r. ciclul menstrual) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipamentului) și nu era o problemă”, a mai spus fosta gimnastă.

„E o viață agitată în momentul de față. Îmi place că pot participa la diferite evenimente. Îmi place să merg pe tocuri. Mi-ar plăcea să mă machiez mai mult. Vreau să fiu în ton cu moda și, de ce nu, să fac o carieră din asta. Mi-e greu să cred că pot avea un stilist.

În primul rând îmi place să fiu eu, îmi place să mă îmbrac ca mine, îmi place să nu-mi spună nimeni cum îmi stă sau nu bine.

CITESTE SI: De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

Vladimir Drăghia donează banii sau nu? Ce declarații a făcut câștigătorul Exatlon

Diana Bulimar: „Nu mai contează cum ies pe stradă!”

Consider că dacă mie îmi place cum îmi vine, îmi stă și bine. Îmi place să mă uit la ce e nou, să fiu mondenă și cred că asta mă ajută”, a adăugat fosta concurentă de la Exatlon.

„Pot să zic că societatea te face să te machiezi tot timpul, să fii tot timpul frumoasă, însă în momentul de față, după cele trei luni la Exatlon, pot să spun că nu mai contează cum ies pe stradă. Știu că sunt eu pentru că lumea m-a văzut așa trei luni.

Orice mi-aș pune acum pe față sunt un pic mai bine decât în Dominicană. Îmi place să mă machiez doar pentru că îmi place procesul în sine. Nu pot să zic că-mi place cum arăt și că aș ieși așa în fiecare zi”, a mai spus vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top