Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav

Multe persoane visează des că sunt bolnave. Acele persoane nu sunt neapărat ipohondre, ci au probleme serioase în dragoste sau afaceri, conform teoriilor ezoterice.

Ce transmit visele despre boli

Specialiștii în interpretarea viselor susțin că dacă visezi că ești bolnav, subconștientul îți transmite că ceva e în neregulă cu tine și trebuie să rezolvi urgent problema. De cele mai multe ori, e vorba despre probleme sufletești.

Visele despre boală pot anunța o iminentă despărțire de persoana iubită. Dacă visezi că ești la pat, înseamnă că relația ta de iubire este foarte șubrezită.

De asemenea, dacă visezi că mergi la doctor pentru a te consulta, asta înseamnă că relațiile de familie nu funcționează la cei mai buni parametri și trebuie să comunici mai mult cu cei dragi.

Dacă visezi că persoana iubită este bolnavă, asta înseamnă că trebuie să îi dai mai multă atenție, să nu o desconsideri atunci când îți cere ceva.

Dacă visezi că te dor ochii sau urechile înseamnă că trebuie să vezi lucrurile cu alți ochi și să asculți mai atent când ți se transmite ceva.

CITESTE SI: Ce înseamnă dacă visezi oglinzi

Ce inseamna daca visezi biserica

Ce inseamna daca visezi sarpe

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu cel mai bun prieten al partenerului tau

Dacă visezi că te doare stomacul, atunci trebuie să analizezi cu atenție situația dificilă pe care știi că o ai de gestionat.

Visele despre boli și bolnavi pot însemna și probleme cu anumite tranzacții financiare. Dacă leșini din cauza unei boli în vis, înseamnă că sănătatea ta este în pericol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top