Connect with us

Revistateo.ro

Ce înseamnă când visezi șoareci

Stil de viata

Ce înseamnă când visezi șoareci

Tu știi ce înseamnă când visezi șoareci? Multor persoane le apar aceste vietăți în vise și nu știu dacă e de bine sau de rău. Îți spunem noi!

Ce înseamnă când visezi șoareci:

1. Dacă ai visat vreodată șoareci prin casă, ori ai visat că ai surprins un șoarece devastând totul în hambar, înseamnă că persoanele apropiate te vorbesc de rău.

2. Dacă visezi un șoarece în casă, în camera ta, lângă tine, e de rău. Acest tip de vis simbolizează o coliziune în comunicarea dintre tine și rude.

3. Dacă visezi un șoarece care roade din mobilier sau ronțăie ceva, înseamnă că în viitorul apropiat vei pierde un bun material sau chiar o sumă importantă de bani.

4. Dacă visezi un șoarece care „joacă pe masă”, e semn că sporul casei tale este în mare pericol. E bine să analizezi cu mare atenție tot ce ai făcut sau ce plănuiești cu gospodăria ta.

5. Dacă visezi șoareci care intră prin gaura pereților sau pe geam în casa ta, e semn că te bârfesc vecinii ori că ei clevetesc ceva împotriva ta.

6. Dacă visezi că ești înconjurat de șoareci, înseamnă că prietenii tăi sunt falși și prefăcuți în ceea ce te privește. S-ar putea să afli în curând că partenerul te înșală.

CITEȘTE ȘI: Ce înseamnă dacă visezi oglinzi

CITESTE SI: Ce inseamna daca visezi sarpe

7. Dacă ai prins un șoricel în vis, în curând te vei căsători. Dacă l-ai prins în capcană, înseamnă că ai găsit persoana cu care vei sta toată viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top