Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce greșeli face fiecare zodie când ține o dietă

Ce greșeli face fiecare zodie când ține o dietă:

BERBEC
Principala greșeală este că te iei prea în serios cu dieta și ajungi să exagerezi raționalizând fiecare gram de mâncare. A ține dietă nu înseamnă a calcula totul. Specialiștii susțin că persoanele care își calculează gram cu gram mâncarea când vor să slăbească ajung în cele mai multe cazuri să aibă bulimie după aceea.

TAUR
Ești leneșă când vine vorba de mișcare. Cu toate că ești o persoană activă, nu te poți ține de exerciții, deși respecți sfaturile nutriționistului privind mâncarea.

CITEȘTE ȘI: POZEAZĂ CA MANECHIN, DEȘI LUMEA O STIGMATIZEAZĂ PENTRU BOALA EI
GEMENI
Te bazezi doar pe o dietă slabă în carbohidrați. Ceea ce este destul de nasol. Corpul nostru are nevoie de carbohidrați, asta dacă vrei să slăbești sănătos. Nimeni nu a spus că trebuie să consumi în mod industrial.

RAC
Nu poți renunța la dulciuri nici în ruptul capului. Acesta este principalul motiv care îți îngreunează procesul de slăbire.

LEU
După ce ai slăbit 2-3 kilograme, te entuziasmezi atât de tare încât renunți ușor la dietă. Problema este că tendința de îngrășare nu este mare la această zodie, fapt pentru care își pot permite pauze în cura de slăbire.

FECIOARĂ
Tendința de îngrășare la tine este uriașă. Tocmai de aceea, tentația de a recurge la înfometare este foarte mare. Chiar dacă dă rezultate în timp record, nu este recomandat să nu consumi nimic toată ziua.

BALANȚĂ
S-ar crede că balanțele sunt capabile să urmeze o dietă echilibrată. Nu e deloc așa! Am putea spune, nu noi, ci astrele, că nativii acestui semn zodiacal nu respectă deloc orele meselor principale și nici ce conțin acestea.

SCORPION
Scorpionul nu poate renunța deloc la pâine. Face ce face și ajunge la felia de pâine cu susan. Este plăcerea vinovată a tuturor nativilor când țin o dietă.

SĂGETĂTOR
O mare greșeală pe care o fac Săgetătorii atunci când țin o dietă este să se afunde în vicii: cafea și țigări. Nu sunt deloc sănătoase și nu vor înlocui nutrienții de care ai nevoie.

CAPRICORN
Este cel mai serios nativ când vine vorba de cura de slăbit. În general, mănâncă aproape orice, dar face multă mișcare. Astrele îl admiră pentru ambiția și tenacitatea cu care reușesc performanțe cu corpul lor, în timp record.

VĂRSĂTOR
Problema Vărsătorilor într-o dietă este faza de început. Se plâng atât de mult că trebuie să renunțe la o serie de plăceri, încât pierd câteva kilograme doar din cauza acestui stres.

PEȘTI
Peștii sunt suficient de disciplinați când vine vorba de sport, dar… la mâncare treburile stau total diferit. Nu pot rezista mâncărurilor tradiționale și grăsimilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top