Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce fenomen al naturii esti, in functie de zodie

Esti uragan, o picatura de roua sau un cer senin? Descopera ce fenomen al naturii esti in cel mai inedit horoscop citit vreodata!

Ce fenomen al naturii esti, dupa zodia in care te-ai nascut:

BERBEC = TORNADA

Cand te enervezi invarti totul in jurul tau precum isi misca tornada curentii de apa si aer, fara a lasa nimic in jur. De multe ori te mizezi pe acea vorba celebra: „Dupa mine, potopul!”

TAUR = VISCOL

Iti place sa viscolesti prin sufletele celor din jur. Esti expert in a-i descoase pe ceilalti si ii ingheti de uimire cu personalitatea ta.

GEMENI = PLOAIE TORENTIALA

Tu esti asemenea unei ploi torentiale. Vorbesti mult, comunici mult, cam echivalent cu volumul de apa ce poate fi strans in urma unei ploi de cateva ore.

RECOMANDARE: Muta un singur bat de chibrit pentru a face adevarata propozitia din imagine

RAC = CER INNORAT

Foarte rar lasi ploaia sa curga peste sufletele celor din jur. Esti mai degraba mohorat decat extrovertit. Tii totul in tine asa cum si cerul noros isi pastreaza rezervele de apa pentru a scapa de ele pe alte meleaguri.

LEU = CER SENIN

Esti o persoana energica si semeni cu un cer senin, in zilele tale bune. Ai nevoie de oameni creativi in jurul tau, pasionati de viata si de experiente noi.

FECIOARA = CURCUBEU

Esti o persoana foarte schimbatoare. S-ar putea spune ca ai o mie si o suta de personalitati insa toate acestea se inglobeaza sub o singura identitate, la fel ca si culorile sub un singur curcubeu.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top