Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce fel de profesoara va avea copilul tau, in functie de zodia ei

Va fi o profesoara rea si exagerat de pretentioasa sau una impaciuitoare? Iata ce spun astrele despre personalitatea profesorilor!

Ce fel de profesoara va avea copilul tau, in functie de zodie:

Daca diriginta sau profesoara s-a nascut in zodia Berbec, te vei duce des la scoala sa te certi cu ea. Este atat de capoasa incat chiar si daca pruncul tau face ceva bine ea vede in continuare greseli.

Profesorii nascuti in zodia Taur sunt ca painea calda pentru orice copil. Micutul tau trebuie sa se bucure daca ii va preda matematica un Taur: are suficienta rabdare astfel incat sa nu plece acasa cu lectia neinvatata.

Un profesor sau profesoara din zodia Gemeni se va trezi in fiecare zi cu alta dispozitie. Daca intr-o zi il va felicita pe copilul tau pentru un lucru bun facut la clasa, a doua zi ii va scoate ochii exact pentru aceeasi chestie.

Mare grija cu profesoarele nascute in zodia Rac! Fac atata parada cu inteligenta lor incat elevii le pot prinde cu temele nefacute foarte usor!

CITESTE SI: Replici care SCOT DIN SARITE orice semn zodiacal. Vezi ce sa spui cuiva ca sa il enervezi, in functie de zodie

CITESTE SI: Ce fel de sofer esti, in functie de zodie! Cei mai PERICULOSI sunt CAPRICORNII. Vezi cine urmeaza in TOP!

Profesoara Leu este energica, vesela, entuziasta, iubeste cppiii si stie sa le asculte problemele astfel incat sa se simta in largul lor in banca.

Un dascal nascut in zodia Fecioara este tot ce are nevoie fiul sau fiica ta. Stie cum sa se poarte cu cei mici si ii testeaza des pentru a-si cunoaste fiecare propriile limite.

Daca ii va preda o Balanta, copilul tau va trebuie sa aiba mare grija cum ii raspunde la intrebari intrucat acest semn zodiacal vrea sa primeasca doar ACEL RASPUNS scris in carte. Nu accepta improvizatiile si iesirea din textele predate la clasa.

Mare noroc pentru feciorul sau fiica ta daca ii va preda un Scorpion. Cu toate ca se spune ca persoanele nascute in aceasta zodie sunt niste scorpii, lucrurile stau pe dos. Elevii invata de la un profesor Scorpion cu zambetul pe buze: toata ora este garnisita cu bancuri iar chicotelile se vor auzi pana in cancelaria directorului.

Profa de limba romana nascuta in zodia Sagetator este sensibila, intelegatoare, impaciuitoare: o adevarata mamica pentru toti copiii.

Capricornul il va invata pe micutul tau cum sa faca bani. Acesta poate fi bun la predarea materiilor care au legatura cu calculele si banii: matematica, economie, educatie antreprenoriala etc.

Varsatorul va transforma orele intr-un adevarat spectacol. Nicio ora nu va semana cu cealalta. Copilului tau ii va fi stimulata creativitatea la maxim!

Mare grija daca pe al tau il va educa o persoana nascuta in zodia Pesti! Aceste persoane sunt irascibile in majoritatea timpului lor.

Sursa foto: globaltesol.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top