Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce fel de persoană ești, în funcție de pantofii tăi preferați

Ce fel de persoană ești, în funcție de pantofii tăi preferați:

PANTOFII CU TOC = PUTERNICĂ, SEXY, GLAMOUROASĂ
Dacă porți frecvent pantofi cu toc, indiferent de lungimea acestuia, înseamnă că ești o persoană care trăiește 100% independent, știe să fie sexy și feminină în același timp și nu ratează niciun moment fashion în viața ei.

PANTOFI SIMPLI FĂRĂ TOC = MATERIALISTĂ, MATURĂ ȘI SERIOASĂ
Dacă nu alegi tocurile ci pantofii joși înseamnă că principalul tău țel în viață este să acumulezi averi… materiale. Asta nu înseamnă că îți lipsește spiritualitatea, doar că ai atins un grad de maturitate/seriozitate care te face să privești lucrurile altfel față de alte femei, care sunt extrem de romantice.

CITEȘTE ȘI: IUBITUL TĂU ÎȚI ASCUNDE MEREU ACESTE LUCRURI! UNUL ARE LEGĂTURĂ CU IGIENA TA

SANDALE = NATURALĂ, SIMPLĂ ȘI AFECTUOASĂ
Nu alergi după blițurile paparazzilor dar culmea este că îi atragi pe toți fără să faci nimic spectaculos. Și asta pentru că felul tău de a fi îi îndrăgostește pe toți de tine, femei și bărbați deopotrivă. Cu femeile s-ar putea totuși să ai o problemă: sunt extrem de invidioase și știi bine asta. Continuă să îți lași pletele în vânt defilând cu sandalele tale!

PLATFORME = PRIETENOASĂ, EXIGENTĂ ȘI ALTRUISTĂ
Dacă alegi platformele, asta înseamnă că ai exigențe foarte mari de la oameni. Unele dintre ele sunt atât de uriașe încât poți să îi îndepărtezi ușor pe cei de lângă tine. Cu toate acestea, crezi în prietenie și o dovedești de fiecare dată când ai ocazia. Îți place să îi ajuți pe cei din jur dezinteresat.

BOTINE = EȘTI O FEMEIE STRONG
Dacă preferi botinele, asta sugerează curajul, ambiția nebunească și puterea de a trece peste toate obstacolele din lume.

BALERINI = DULCE, FEMININĂ ȘI PASIONALĂ
Dacă ești înnebunită după balerini, toți bărbații vor observa cât ești de sexy, de dulce, de smart în același timp și vor dori să cunoască pasiunea pe care o pui în tot ceea ce faci. Ești o prezență nu agreabilă, ci de-a dreptul fermecătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top