Connect with us

Revistateo.ro

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Stiri

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie – BERBEC

Energice, increzatoare, indraznete si spontane, femeile din zodia Berbec accepta orice provocare si traiesc viata din plin.

1. Femeii-Berbec ii place sa domine intr-o relatie. Nu la modul fizic, ci la cel emotional. Ii place sa fie in control si sa ia hoate hotararile importante.

2. Nativele din Bebec sunt loiale pana la extreme cu cei apropiati. Indiferent ce se intampla in viata ei, nu te va dezamagi si iti va fi alaturi. Este o adevarata prietena, iar la nevoie ti-o va demosntra.

3. Femeile-Berbec stiu sa isi seduca si sa isi farmece admiratorii. Dornica sa iubeasca pasional,va petrece mult timp aranjandu-se in fata oglinzii, pentru a fi sigura ca va fi remarcata. Nu este o persoana stilata in sine, insa atunci cand isi propune sa faca o cucerire, scoate la inaintare tot arsenalul: isi cumpara un parfum nou, poarta o fusta mini si se da cu un ruj seducator.

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie – TAUR
Nativele din Taur sunt guvernate de planeta Venus – zeita frumusetii. Sunt femei de incredere, loiale, puternice din punct de vedere emotional si miloase.

1. Sincere si loiale, femeile-Taur nu se supara usor, dar atunci cand le fortezi limitele, pot devenit extrem de incapatanate si furioase.

2. Din punct de vedere emotional, femeile -Taur sunt foarte puternice si fac fata cu brio in cele mai dificile si provocatoare situatii. Rezista bine la stres.

3. Femeile-Taur sunt loiale si sunt alaturi de tine daca le-ai castigat increderea. Sunt prietenoase si simpatice si asta le ajuta sa isi faca usor prieteni.

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie – GEMENI
Femeile din zodia Gemeni sunt cunoscute pentru gandirea lor optimista si pentru dubla personalitate, care le impiedica sa ia decizii rapide si le face sa se razgandeasca destul de repede.

1. O nativa din Gemeni este extrem de isteata si are abilitatea de a discuta orice subiect, de la politica la religie, calatorii pana la barfe legate de viata celebritatilor.

2. Ii place sa calatoreasca, sa experimenteze lucruri noi, sa cunoasca oameni interesanti si sa isi largeasca astfel orizonturile culturale. Stau excelent la capitolul comunicare si au o multime de prieteni.

3. Femeia din zodia Gemeni este independenta si optimista, ii respecta pe cei din jur si asteapta acelasi lucru din partea celorlalti. Nu fac nimic care sa le pericliteze aceasta independenta: nu s-ar implica intr-o relatie daca asta ar costa-o libertatea.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2

Pagini: 1 2 3

3 Comments

3 Comments

  1. Niculina Rastasanu

    2015-11-25T01:58:48+02:00 at 2015-11-25T01:58:48+02:00

    Sunt o femeie determinata

  2. marica maria

    2015-11-25T08:57:23+02:00 at 2015-11-25T08:57:23+02:00

    Sunt varsator si as vrea si eu o descriere. Multumesc!

  3. florina seplecan

    2015-11-25T14:06:54+02:00 at 2015-11-25T14:06:54+02:00

    Buna ziua ! Sunt capricorn in ultima decada si as vrea si eu o descriere. Multumesc !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top