Connect with us

Revistateo.ro

Ce faci când eşti singur acasă, în funcţie de zodie

Stiri

Ce faci când eşti singur acasă, în funcţie de zodie

Ce faci când eşti singur acasă, în funcţie de zodie:

Berbec. Cel mai nefericit moment pentru acest nativ este să rămână singur în casă. Se va plictisi de moarte şi nu va şti ce să facă, aşa că, de cele mai multe ori dă buzna la frigider. Ferească Dumnezeu să nu găsească ceva de mâncare, căci va începe să trântească şi să se plângă că niciodată nu găseşte nimic în locuinţă.

CITEŞTE ŞI: Horoscopul pascal. Vezi ce-ţi rezervă astrele, în funcţie de zodie

Taur. Ce ar putea să facă un leneş precum Taurul atunci când este singur? Doarme, doarme şi iarăşi doarme. Drept urmare, acest nativ va profita de fiecare moment de intimitate pentru a-şi încărca bateriile şi va prefera oricând să lenevească decât să se apuce de curăţenie prin casă.

Gemeni. Nu este indicat ca aceşti nativi să fie lăsaţi singuri, din simplul fapt că mintea le fuge atât de departe, încât vor începe să-şi imagineze toate prostiile posibile. Se vor panica pe motiv că cineva va încerca să-i jefuiască, ori vor verifica în fiecare minut dacă au încuiat bine uşa.

Rac. De cele mai multe ori, aceşti nativi nici nu vor observa că au rămas singuri. Pentru că de cele mai multe ori adoră singurătatea, preferă să citească o carte, ori să vadă serialul preferat, în loc să petreacă timp cu familia, fără a realiza că aceasta a ieşit de mult pe uşă.

Leu. Ce face acest nativ când rămâne singur în casă? O ia la fugă! Nu suportă să nu fie înconjurat de cât mai mulţi oameni, aşa că va pune mâna pe telefon şi va strânge o gaşcă mare, cu care fie va petrece în casă, fie în oraş.

Fecioară. O zodie care se bucură cu adevărat de faptul că este lăsată în pace! Pentru că iubesc singurătatea, Fecioarele vor organiza propria petrecere, de unele singure, cu muzica dată tare şi o cadă plină cu apă fierbinte şi spumă.

Balanţă. Şi Balanţele adoră momentele de singurătate, pentru că nu le mai pune nimeni la treabă şi se pot relaxa după bunul plac. Pentru că îi plase să se răsfeţe, Balanţa va prefera să stea o oră în cadă, apoi să-şi dea cu tot felul de creme şi tratamente pentru piele.

Scorpion. Aceşti nativi devin foarte nervoşi şi agitaţi atunci când rămân singuri în casă. Nu ştiu ce să facă în astfel de situaţii, aşa că-i vei recunoaşte foarte repede după modul în care stau la geam şi urmăresc maşinile care trec pe stradă, ori oamenii din faţa blocului.

Săgetător. Sociabil din fire, acest nativ detestă singurătatea. Dacă ajunge să rămână singur în casă, va începe să butoneze telefonul şi să sune întreaga agendă. Pentru că simte mereu nevoia de a vorbi cu cineva, s-ar putea să te prindă dimineaţa vorbind cu acest nativ, care vrea cu orice preţ să scape de singurătate.

Capricorn. Seriale şi floricele. Cam aşa petrece Capricornul clipele de singurătate din propria locuinţă. Chiar dacă îi place să iasă în lume, simte nevoia ca, din când în când, să se deconecteze de lumea de afară şi să se relaxeze în intimitatea căminului său.

Vărsător. Şi aceşti nativi adoră momentele în care se văd singuri în casă. Nu de alta, dar adoră se zburde dezbrăcaţi, ori să se prostească în fel şi chip în faţa oglinzii. Vor începe să gătească cina, tot în costumul lui Adam, aşa că este indicat să-i anunţi când ajungi acasă, dacă nu vrei să ai parte de o surpriză.

Peşti. La fel ca Racii, aceşti nativi nu prea sunt deranjaţi de lipsa celorlalţi membri ai familiei şi de multe ori nici nu vor observa lipsa lor. Când rămân singuri, se vor trezi strigându-şi colegii de apartament, ori alte persoane cu care locuiesc, chiar dacă au fost atenţionaţi că aceştia vor pleca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top