Connect with us

Revistateo.ro

mintea

Inedit

Ce e in mintea lui atunci cand iti spune ca se gandeste la NIMIC

Il surprinzi cateodata ca priveste in gol, chiar si cand vorbesti cu el, iar daca il intrebi unde ii era mintea spune ca la… nimic. Ce gandeste, de fapt?

Cateodata simti ca partenerul tau este cu mintea in alta parte. Ai vrea sa te pui in locul lui si sa iti dai seama la ce se gandeste, daca nu il intereseaza discutia voastra sau daca il plictisesti tu. Insa cand il intrebi, primesti cel mai surprinzator raspuns: „nu ma gandesc la nimic”.

Ei bine, este posibil ca, intr-adevar sa nu se gandeasca la nimic important. Pur si simplu se uita la frunzele copacilor, la o pata de pe tavan si reuseste sa se relaxeze cateva secunde. Da, pentru barbati este putin mai usor sa isi goleasca mintea.

CITESTE SI: 4 semne că partenerul tău este toxic

Sunt situatii in care el se gandeste la ceva, dar prefera sa nu impartaseasca si cu tine. Nu este vorba de vreun secret, ci de simplul fapt ca el considera acele idei din mintea lui neimportante si trecatoare. Iata cateva exemple:

1. „Norul acela arata ciudat.”
2. „Un coleg la munca a facut o gluma buna.”
3. „As vrea sa am o superputere.”
4. „Cum as reactiona intr-o situatie apocaliptica.”

In alte cazuri, prefera sa nu iti spuna ce este in mintea lui pentru ca ar putea isca o discutie mai lunga, pentru care poate nu are dispozitia in acel moment.

1. „Daca tac prea mult, sigur o sa ma intrebe daca sunt suparat.”
2. „Trebuie sa am o propunere de cina perfecta, ca sa nu se razgandeasca de zece ori.”
3. „Sunt obosit.”

CITESTE SI: 3 moduri in care partenerul iti influenteaza NEGATIV sanatatea si ce poti schimba

Orice ar fi in mintea lui, important este ca tu sa intelegi ca nu se gandeste la ceva ce doreste sa iti ascunda, ci ca barbatilor nu le place la fel de mult sa isi impartaseasca gandurile. Totusi, poti fi sigura ca ideile importante nu o sa ii vina intr-o tacere de cateva minute, cat ii fuge putin mintea la meciul de fotbal de aseara.

Sursa foto:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top