Connect with us

Revistateo.ro

Ce cadouri sa faci in functie de zodie

Stiri

Ce cadouri sa faci in functie de zodie

BERBEC
Berbecii sunt extrem de indrazneti, motiv pentru care trebuie sa le faci un cadou ceva care are legatura cu adrenalina si lipsa de frica. Cele mai potrivite cadouri pentru un berbec sunt echipamentele sportive, biletele la competitii sportive sau lecii de carting.

TAUR
Taurii sunt ceva mai pretentiosi cand vine vorba de cadouri. Nu accepta sub nicio forma kitschurile fapt pentru care trebuie sa te gandesti bine daca te tine buzunarul sa ii cumperi lucruri luxoase, de firma.

GEMENI
Gemenilor le place permanent sa fie in contact cu ceilalti. Un telefon mobil sau o tableta le va fi de mare ajutor si le va face viata mai fericita.

RAC
Racii sunt extrem de sensibili, motiv pentru care se vor apleca de fiecare data catre cadouri precum poze cu familia in rama sau felicitari concepute manual etc.

LEU
Leii doresc mereu sa iasa in evidenta asa ca cel mai indicat cadou pe care il poti face unui leu este o haina cu logo urias sau bujiterii scumpe.

FECIOARA
Fecioarele sunt cele mai imprevizibile in privinta cadourilor. In general se bucura de orice cadou pentru ca le place sa primeasca atentii din partea celor din jur. Este pasionata de reviste si carti.

BALANTA
Balantele sunt atrase de aspectul fizic, estetic al cadoului, indiferent de pretul si semnatura acestuia. Alege ceva frumos cu care sa impresionezi o balanta, fie ca este o esarfa sau un set de cesti pentru cafea.

SCORPION
La fel ca si Fecioarele, sunt destul de mofturosi la cadouri. Cu toate acestea, stim despre scorpioni ca sunt pasionati de lucrurile ascunse, mistere si secrete.

SAGETATOR
Sagetatorii sunt si ei pasionati de misticism, iar o carte cu inclinatii esoterice este perfecta. De asemenea, sagetatorii sunt innebuniti dupa parfumuri cat mai variate, dar sa fie dulci.

CAPRICORN
O sedinta de masaj la spa sau o mini excursie la munte ori la mare i-ar bucura pe Capricorni. Acest semn zodiacal este innebunit dupa calatorii si experiente unice.

VARSATOR
Varsatorii sunt pasionati de tehnologie, motiv pentru care un gadget este cadoul ideal.

PESTI
Pestii vor citi cu mare drag romanele SF sau vor viziona filme de comedie. Pentru a multumi un nativ nascut in zodia Pesti, ofera-i de ziua lui un set de filme la care sa rada in momentele sale de cumpana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top