Connect with us

Revistateo.ro

9-septembrie

Stiri

Ce am inteles din ziua de azi: 9 septembrie

Revista TEO este un loc in care cititorii nostri sunt invitati sa se relaxeze si sa se deconecteze putin de la evenimentele din timpul unei zile, oferind un alt tip de continut, fara sa fie prezent pe site vreun subiect politic, social sau economic.

V-am adus in fata doar evenimentele majore si grave, care in general ne-au afectat pe toti, insa acum vrem sa va propunem sa comentam impreuna subiectele zilei, alegem noi (redactia) cateva si alaturi de voi reusim sa aflam care au fost stirile zilei ce tocmai se incheie. Ne dorim sa facem impreuna o analiza, dar nu una de post stiri, una cu umor, sinceritate si in cel mai obiectiv mod posibil. Noi nu suntem partasi niciunui partid si nu vrem sa va incarcam memoria cu subiecte pe care aveti ocazia sa le intalniti peste tot, vrem sa vedem „Ce am inteles noi din ziua de azi„.

1. Dupa Oprescu, a venit randul vicepresedintelui ANAF sa fie in vizorul procurorilor
Nu sunt interesat de lumea politica, dar trebuie sa recunosc ca am fost socat sa aflu ca primarul Sorin Oprescu a fost arestat si este anchetat pentru luare de mita si nu pentru ca l-as fi votat, ci pentru ca in mintea mea credeam ca este un om integru. Am tacut si am zis in gand ca poate intr-o zi reusim sa mandatam oameni cinstiti sa ne conduca. Intru astazi pe Realitatea.net si aflu ca vicepresedintele ANAF este cercetat pentru „trafic de influenta”. Am inghitit in sec, cum, tocmai la ANAF? Stiu…o sa-mi spuneti ca nu va mai mira nimic. Nici pe mine. Om mai avea vreo sansa?

2. iPhone 6s a fost lansat
Lasand putin la o parte politicul, va invit sa va delectati cu noul telefon iPhone 6s care a fost lansat astazi oficial si are urmatoarele caracteristici: 12MB camera frontala, 5MB camera secundara, disponibil in variantele 16GB, 32GB si 64GB, diverse variante de culori. Cat costa toate astea? Ieftin! 739 de dolari, iar in Romania va fi 739 de euro, operatorii nostri nestiind sa faca corect schimbul valutar, schimba doar moneda :).

3. Sa vina sau nu refugiatii?
O alta controversa a zilei a fost pe tema refugiatilor care ar urma sa fie primiti de Romania, am aflat de la autoritati ca putem primi 1635 de refugiati, apoi 1631. Atata precizie numai la nemti intalnesti, vad pe Facebook ca lumea comenteaza pe baza acestor cifre, dar cel mai mult oamenii se intreaba: sa primim sau nu refugiatii?

Acestea au fost cele trei stiri care mi-au atras mie atentia astazi, sunt curios maine cine va mai fi arestat, dar si mai curios sunt sa aflu ce ati inteles voi din ziua de azi, astept comentariile voastre.

p.s. Nu, nu am uitat-o pe „doamna” cameraman, care s-a gandit ca este bine sa puna piedica unui barbat cu copilul in brate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top