Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce aliment te face mai fericit, in functie de zodie

Fericirea are foarte mare legatura cu ceea ce mancam, spun specialistii. Descopera ce aliment te face mai fericit, in functie de zodia in care te-ai nascut.

BERBEC

Cafeaua. Intrucat esti vesnic agitat, ai nevoie de putina cafea pentru a te calma. Cafeaua reduce considerabil riscul de a dezvolta depresia.

TAUR

Ceaiul verde. Un studiu realizat de oamenii de stiinta japonezi arata ca ceaiul verde reduce stresul in fata unor etape importante din viata: examene, probleme la locul de munca, mutarea intr-un alt oras etc.

CITESTE SI: HOROSCOP INEDIT – AFLA AICI CE FRUCT ESTI, IN FUNCTIE DE LUNA NASTERII TALE

GEMENI

Ciocolata neagra. Pe langa faptul ca este plina de antioxidanti, aceasta are calitatea de a reduce nivelul de cortizol, un hormon al stresului, din corp.

RAC

Spanacul. Aceasta planta este bogata in acid folic, element care ajuta la tinerea la distanta a depresiei. De asemenea, spanacul este recomandat si pentru prevenirea anxietatii.

Ce aliment te face mai fericit: LEU

Fructele de padure. Fragutele si zmeura stabilizeaza emotional nativul Leu, facandu-l mai predispus la a zambi decat la a se incrunta.

FECIOARA

Nucile. Se spune ca nucile au un impact pozitiv asupra creierului, fiind alimentul asociat cu nivelul de inteligenta al fiecarei persoane. Consumand nuci, Fecioarele pot gandi limpede si, cel mai important, mereu pozitiv.

BALANTA

Fasolea. Potrivit unui studiu realizat de Departamentul de Agricultura din Statele Unite, o deficienta de magneziu dezechilibreaza omul din punct de vedere emotional.

Ce aliment te face mai fericit: SCORPION

Curcuma. Daca introduci turmericul in mancarurile tale preferate vei observa cum starea de spirit se imbunatateste dupa primele minute.

SAGETATOR

Somonul. Cu totii stim ca somonul este o sursa bogata de acizi grasi Omega-3. Dar ceea ce prea putin se stie este ca acesti acizi combat depresia si ridica moralul instantaneu.

CAPRICORN

Quinoa. Semintele de quinoa reprezinta alimentul care ii face mai fericiti pe Capricorni. Despre efectele antidepresive ale acestor seminte s-a scris si in „The Journal of Neuropharmacology”.

VARSATOR
aliment - 28072015 - 3
Bananele. Aceste fructe delicioase sunt bune pentru tine deoarece iti ridica moralul datorita prezentei potasiului si a triptofanului.

PESTI

Merele. Potrivit „Journal of Health Psychology”, merele iti ofera mai multa energie si creste nivelul de endorfine din creier.

Sursa foto: telemundo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top