Connect with us

Revistateo.ro

CAZ SOCANT. Un baiat de 10 ani a omorat o batrana de 90!

Inedit

CAZ SOCANT. Un baiat de 10 ani a omorat o batrana de 90!

Un copil de doar 10 ani a fost arestat si este judecat ca un adult dupa ce a snopit in bataie o femeie de 90 de ani pana aceasta a parasit lumea.

Tanarul Kristen Kurilla, din statul american Pennsylvania, a mers in vizita la bunicul sau, Anthony Virbitsky, care avea grija de o batrana de 90 de ani, Helen Novak. Tanarul a intrat fara sa anunte in camera batranei de 90 de ani si aceasta s-a speriat si a strigat la el sa iasa afara din camera. Pustiul a inceput sa se enerveze si el, moment in care s-a napustit asupra batranei.

Tristen a strans-o de gat pe batrana pentru a o „pune la respect”, insa aceasta a ramas apoi fara suflare. Vazand ca batrana mai respira dupa ce s-a chinuit sa o asfixieze cu mainile, acesta a luat bastonul si a lovit-o de 5 ori in stomac cu putere si i-a impins bastonul in gat cu brutalitate.

In momentul in care s-a prezentat in fata politiei, Kristen si-a recunoscut fapta: „Am omorat acea doamna. Eu doar am incercat sa o ranesc”. Tanarul a fost acuzat imediat de ucidere din culpa si a fost arestat exact ca un adult.

Delincventa juvenila este una dintre problemele cu care se confrunta mai ales societatile slab evoluate, iar acest caz din SUA este socant tocmai pentru ca micutul traia in conditii civilizate, avand o familie normala. Potrivit site-ului criminalistic.ro, cazurile de criminali minori sunt mai greu de abordat intrucat „criminalitatea in randul minorilor are multe cauze diferite de cele ale criminalitatii adultilor. Delincventa juvenila este un fenomen de devianta, manifestat prin incapacitatea unor minori si tineri de a se adapta la normele de conduita din societate, incapacitate datorata unor cauze de ordin bio – psiho – social.”

Delincventa juvenila in tara noastra se limiteaza strict la fapte mai putin grave decat crima precum furtul sau diferite tipuri de inselaciuni.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top