Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Câte mari iubiri are în viață fiecare zodie

Câte mari iubiri are în viață fiecare zodie:

BERBEC: TREI MARI IUBIRI
Pentru că nu se lasă duși cu zăhărelul cu una, cu două, nativii zodiei Berbec vor iubi de trei ori, uar motivele sunt surprinzătoare: prima oară va fi din curiozitate, a doua oară pentru că au un interes iar a treia oară din suflet.

TAUR: O SINGURĂ IUBIRE
Taurul este foarte romantic și are nevoie de un partener stabil cu care să își clădească un cămin până la adânci bătrâneți.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE DESTIN VEI AVEA?

GEMENI: TREI IUBIRI
Gemenii sunt foarte dificili într-o relație și cu greu găsesc persoana cu care să se potrivească în proporție maximă. A treia oară vor iubi cu adevărat pentru că vor ajunge la maturitatea necesară de a face pace cu ei înșiși și a pune calitățile celuilalt în fața defectelor sale.

RAC: DOUĂ IUBIRI
Eșecul și speranța ca poate repara greșelile din prima relație îi vor face pe Raci să își mai acorde încă o șansă. Și chiar învață din suferințe!

LEU: IUBIRI FĂRĂ NUMĂR
Leii au capacitatea de a iubi pe oricine. Cu toate că par pretențioși la prima vedere, aceștia reușesc într-un final să vadă lucrurile bune la fiecare partener.

FECIOARĂ: DOUĂ IUBIRI
Fecioarei îi este foarte mare teamă să își deschidă sufletul, deoarece suferă foarte mult dacă este trădată. Este zodia care iubește cel mai sincer, dedicându-se în totalitate aproape de obsesie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top