Connect with us

Revistateo.ro

Catalog Black Friday 2017 Fashion Days -mari reduceri la haine si incaltaminte

Black Friday

Catalog Black Friday 2017 Fashion Days -mari reduceri la haine si incaltaminte

Black Friday incepe mai repede in aplicatia mobila pe Fashiondays.ro, pe  17 noiembrie, la ora 20:00. Descarc-o acum si prinde startul reducerilor!

Iata care sunt produsele care au cele mai mari reduceri de pe Fashiondays.ro, pentru BlackFriday.

Click AICI -pentru a vedea catalogul de oferte Fashion Days de Black Friday 2017

Catalog Black Friday 2016 Fashion Days

Rochia multicolora Closet London poate fi cumparata pentru numai 149 de lei, in timp ce geanta de piele Dolly, de la Furla, costa 539 de lei.

De asemenea, de Black Friday, ceasul maro cronograf de la Fossil poate fi cumparat cu 349 de lei.

Iata catalogul in care poti gasi mai multe produse de la  Fashiondays.ro Click AICI pentru a descoperi si alte oferte interesante.

Black Friday nu inseamna reduceri masive doar la electronice, electrocasnice si diverse aparate, ci si la obiecte de uz personal. Femeile vor gasi o multime de produse vestimentare care sa aiba preturi reduse semnificativ. De exemplu, cateva site-uri cu un astfel de profil, precum fashiondays.ro, fashionup.ro, depurtat.ro vor participa la acest „eveniment al cumparaturilor” de pe 18 noiembrie.

Pantofi cu toc sau pantofi fara toc, ghete, cizme, platforme, botine, dar si incaltaminte extra sezon precum balerini sau sandale vor fi disponibile avand preturi speciale, reduse cu pana la 80%. Marimile la incaltamintea pentru femei sunt intre 35 si 39. In noaptea de Black Friday, e important sa fii rapida cand alegi ce produs vrei sa cumperi, caci ai sanse mari sa nu mai gasesti marimea ta chiar si in primele minute de la startul campaniei. De indata ce ai pus ochii pe un produs cu un pret bun, click rapid si comanda-l, nu-l lasa sa-ti scape!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top