Connect with us

Revistateo.ro

Black Friday 2017 - Ghidul complet al clientului

Black Friday

Black Friday 2017 – Ghidul complet al clientului

Mai sunt doar cateva zile pana la Black Friday 2017, o ‘sarbatoare’ a cumparaturilor, in care marile magazine fac reduceri masive.

Cand va avea loc Black Friday 2017?

Black Friday este o inventie americana si are loc in ultima vineri din luna noiembrie, insa, in Romania, evenimentul se tine cu o saptamana inainte de ‘vinerea neagra’ din Statele Unite. Anul acesta, Black Friday are loc vineri, 17 noiembrie 2017, iar cel din Vest pe 25.

Cine participa anul acesta la Black Friday?

Magazinele online care se respecta participa in fiecare an la Black Friday. Iata care sunt magazinele care fac reduceri in acest an: emag.ro, flanco.ro, domo.ro, altex.ro, mediagalaxy.ro, f64.ro, pcgarage.ro, elefant.ro, libris.rookian.ro, evomag.ro si multi altii.

Black Friday 2015 - Ghidul complet

Ce trebuie sa faci pentru a putea cumpara tot ceea ce iti doresti la reducere?

  1. Fa-ti o lista cu ceea ce vrei sa cumperi. Salveaza-ti din timp linkurile site-urilor de unde vrei sa faci cumparaturile, cu paginile produselor. In noaptea de Black Friday e bine sa ai la indemana linkurile site-urilor de unde vrei sa faci cumparaturile.
  2. Fa-ti cont din timp pe site-urile magazinelor. Trebuie sa introduci informatii personale precum numele, datele tale de contact, adresa de facturare, adresa de livrare a produselor si alte informatii necesare din timpul cumparaturilor.
  3. Alege plata produselor in numerar, pentru ca sistemele de plata cu cardul vor fi aglomerate si timpul de procesare va fi mare.

Alte informatii utile despre Black Friday 2017

Trebuie sa stii ca magazinele online nu fac tot timpul fata valului de clienti care doresc sa achizitioneze produse aflate la reducere. Nu uita sa te abonezi la newslettere, pentru ca marile magazine isi anunta clientii prin mail atunci cand fac promotii.

Nu uita ca joi seara majoritatea magazinelor isi inchid site-urile pentru a pregati promotiile. Nu te astepta ca produsele sa ajunga la tine a doua zi. Livrarea poate intarzia pana la 14 zile.

Iata ce trebuie sa faci in seara de Black Friday:

Nu stii ce vrei sa iti cumperi de Black Friday? Nicio problema! Site-urile HUFF.RO si TEOTRANDAFIR.COM iti vor prezenta cele mai importante promotii

Daca nu esti inca hotarat ce produse sa iti iei de Black Friday 2017, cel mai bine este sa urmaresti site-urile care vor scrie despre acest eveniment. Unul dintre ele este chiar Teo Trandafir.com, anul trecut v-am tinut la curent cu toate ofertele si reducerile marilor magazine. In categoria noastra speciala pentru Black Friday vom posta si in acest an toate infromatiile timp de 24 de ore.

Daca vrei sa citesti mai multe informatii despre produse inainte de a le cumpara, iti recomandam sa intri pe blogurile deja celebre cum ar fi: zoso.ro Arhi, PiticuSubiectiv.ro sau mobile247.ro care iti ofera review-uri la produse sau te pot avertiza daca anumite magazine umfla preturile special ca promotia sa para mai mare.

Vrei sa faci bani de Black Friday?

Daca ai un blog sau un site poti sa faci usor bani de black friday, tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa iti construiesti o strategie si sa te axezi pentru un anumit gen de produse. Mai apoi, poti incepe inca de pe acum sa scrii review-uri despre acestea, monetizarea o poti face cu ajutorul retelelor de afiliere, cum ar fi: profitshare.ro sau 2performant.ro.

Tine cont ca traficul pe site-ul tau s-ar putea sa creasca semnificativ, insa poti sa consulti parerea specialistilor in domeniu care iti dau sfaturi vitale pentru ca blogul tau sa ramana online si sa nu intampini probleme tehnice. Gasesti pe blogul lui Zoso ghidul complet.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2016 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

 

Foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top