Connect with us

Revistateo.ro

Cătălin Cazacu, declarație surprinzătoare după Exatlon: „Da, am făcut dragoste”

Exatlon

Cătălin Cazacu, declarație surprinzătoare după Exatlon: „Da, am făcut dragoste”

Cătălin Cazacu a dat cărțile pe față după competiția Exatlon. Mulți l-au cuplat pe fostul concurent cu tot felul de tinere din showbiz-ul românesc.

Acesta a confirmat că a avut parte de câteva aventuri după ce s-a întors din Republica Dominicană. Nu a dorit să ofere nume, dar a ținut să precizeze că nu s-a văzut cu niciuna din fetele cu care l-a cuplat presa.

„Da, am facut dragoste de cand m-am intors de la Exatlon, am avut intalniri care s-au sfarsit in dormitor. Dar sunt un gentleman si nu o sa spun despre cine a fost vorba, dar va garantez ca nu e niciuna dintre cele speculate de presa”, a spus Cazacu.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Giani Kiriță și Cătălin Cazacu s-au ascuns în bucătăria unui restaurant

Diana Belbiță, probleme serioase de sănătate după Exatlon: „Aflu rezultatul”

Cazacu va avea o emisiune de cultură generală la Kanal D

„Te urci in taxi si castigi, nu platesti! Sunt intrebari la care poti raspunde fara sa stai prea mult pe ganduri, e o joaca prin care poti ajunge la destinatie distrandu-te si castigand bani in acelasi timp!

Abia astept sa inceapa filmarile, acestea se vor desfasura pe litoral! Daca vedeti taxiul meu de lux, va rog sa imi faceti semn, veti avea parte de un sofer simpatic si generos!”, spune Catalin Cazacu.

Cătălin Cazacu a fost multă vreme unul dintre preferații publicului din Echipa Faimoșilor. A rezistat în concurs mai multe zile decât Giani Kiriță, marele favorit care a dezamăgit.

Imediat după Exatlon, Cazacu s-a reapucat de motociclism, într-o cursă pe care a și câștigat-o de altfel.

Cash Taxi, în curând la Kanal D

„Cash Taxi” („Cash Cab” – titlul original) este un format antrenant, foarte dinamic, in care umorul si surprizele de tot felul isi fac loc cu usurinta. A fost difuzat in peste 50 de teritorii, a obtinut audiente uriase, dar si zeci de premii, dintre care amintim patru distinctii Daytime Entertainment Emmy. In curand, show-ul va putea fi vizionat si de telespectatorii din Romania, la Kanal D!

Catalin Cazacu e campion de motociclism viteza si fost concurent la „Exatlon”. Este una dintre cele mai cuceritoare prezente masculine pe micul ecran, prin umor, autoironie, prezenta de spirit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top