Connect with us

Revistateo.ro

EUROVISION 2014. Cine e Conchita Wurst

Inedit

CÂȘTIGĂTOR EUROVISION 2014. Cine e Conchita Wurst

Câştigător EUROVISION 2014. Travestitul din Austria, Conchita Wurst, cunoscut drept FEMEIA CU BARBĂ, a câştigat FINALA EUROVISION 2014, după ce numeroase ţări i-au dat 12 puncte. Două momente semnificative vor rămâne în memoria celor care au urmărit sâmbătă noaptea au marcat FINALA EUROVISION 2014 din Copenhaga: câştigătorul exotic al concursului şi huiduielile adresate de cei prezenţi în sală la adresa Rusiei din motive care ţin de conjunctura politică a momentului.

EUROVISION 2014. Cine e Conchita Wurst

Câştigător EUROVISION 2014. Conchita Wurst este un bărbat travestit, pe numele său real Thomas Neuwirth (25 de ani). Iniţial, austriecii au fost foarte reţinuţi în ceea ce priveşte şansele Conchitei Wurst la EUROVISION 2014, gândindu-se că publicul nu va vota un travestit.

De altfel, organizatorii danezi ai Eurovision 2014 au declarat ca temă principală a evenimentului toleranţa, iar steaguri în culorile curcubeului – simbolizând comunitatea gay – au fost afişate peste tot în Copenhaga.

Reprezentanta Austriei, purtând tocuri înalte, gene foarte lungi, dar şi o barbă generoasă -, s-a calificat în finala de sâmbătă, după ce a trecut de semifinala de joi. Audienţa de la Copenhaga a ovaţionat-o joi, iar casele de pariuri o includeau printre favoriţi, cu piesa sa „Rise Like a Phoenix”.

„Barba este o declaraţie, un mod de a spune că poţi reuşi orice, indiferent de cine eşti şi de cum arăţi”, a spus Wurst pentru Reuters.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcela Glavan

    2014-05-11T15:31:09+03:00 at 2014-05-11T15:31:09+03:00

    Deci,repet!!!Chiar daca s-ar vrea a parea o lectie de toleranta,eu tot nu inteleg cum pot-real!!-vota oamenii asa ceva!!!Sunt oripilata,nemaipomenit!!!Nu speram-sincer-ca Paula si Ovi sa castige,melodia lor fiind-pe alocuri-asemanatoare cu multe altele,dar nici aratarea asta sa capete atatea voturi,incat sa „ia”locul intai…Sa ne fereasca Domnul-daca oameni reali au votat-pe bune,cum se zice-atunci unde vom ajunge?Tot asta cred-ca e „facatura”…Se mai zicea si anii trecuti acest lucru’…acum cred 100% ca nu este un concurs,ci o banala COMEDIE!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top