Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt virusurile mai periculoase decat Ebola

Sanatate

Care sunt virusurile mai periculoase decat Ebola

Ebola a ucis deja peste 1.200 de persoane in Africa de Vest, si, cu toate acestea, acest virus paleste in fata altor amenintari, considera expertii americani. Acestia au depistat alte cinci virusuri mai periculoase decat Ebola pentru sanatatea globala.<.h2>

Expertul in sanatate publica, Cecilia Rokusek, nu vede Ebola un pericol real pentru Statele Unite. Exista virusuri care sunt prezente in tarile civilizate si ucid anual mai multe persoane decat mor din cauza Ebola. Unul dintre acestea este rabia. In SUA, doar trei persoane au supravietuit acestui virus fara sa fie vaccinate dupa ce au fost expuse infectarii. La ora actuala, aproximativ doua persoane mor in fiecare an in SUA din cauza rabiei.

CITESTE SI: CEL MAI NOU RAPORT DESPRE EBOLA. CATI OAMENI AU MURIT PANA ACUM DE FEBRA HEMORAGICA

Virusul HIV. Numarul celor care au SIDA este foarte mare in special in SUA si Europa. Numai in 2012, circa 1,6 milioane de oameni au murit din cauza SIDA. De la descoperirea bolii si pana acum, 36 de oameni au murit din cauza virusului HIV si a SIDA.

Gripa. Desi pare incredibil, virusul gripal omoara in fiecare an in SUA mai multe persoane decat cele care mor din cauza Ebola: intre 3.000 si 49.000 de persoane. Numai virusul H1N1 a omorat pana in prezent intre 151.700 si 575.400 de persoane.

CITESTE SI: BOALA CARE SPERIE OCCIDENTUL

Virusule intepaturilor de tantari. In fiecare an peste 50.000 de oameni mor din cauza febrei dengue sau a virusului West Nile. Malaria ucide mai mult de 600.000 de persoane pe an, boala raspandita cu ajutorul tantarilor.

Rotavirusul. In fiecare an, sunt depistate aproximativ 111 milioane de cazuri de gastroenterita. Cei mai afectati de acest virus gastrointenstinal sunt copiii mai mici de cinci ani. 440.000 de micuti mor an de an din cauza rotavirusului.

1 Comment

1 Comment

  1. George

    2014-08-21T22:05:20+03:00 at 2014-08-21T22:05:20+03:00

    Am uitat sa-ti las un mail pentru orice eventualitate.

    natural_terapy2000@yahoo.es

    Si hardwarul, aparatul , are in cele peste 500 de diagnostice, si frecvente pentru patogeni si anti-biotic sonic pentru EBOLA.
    MULT ZGOMOT MEDIATIC PENTRU PUTINE NUCI CARE SE SPARG- treaba cu EBOLA.

    Eheeeeeeeee cate stiu eu ( ASTA CA SA MA DAU MARE) pe tema asta de geopolitica… dar mai bine tac… Suntem ma-ni-pu-lati, de ramanen fara fulgi…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top