Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: Care sunt țările favorite la câștigarea trofeului EUROVISION 2015

27 de țări vor cânta mâine pe scena de la Viena. Finala Eurovision 2015, în care va cânta și România, reprezentată de Voltaj, va avea anul acesta (an aniversar) un invitat special, de peste oceane și țări: este vorba despre Guy Sebastian, cel care va cânta pentru Australia.

EUROVISION 2015. Mâine se împlinesc 60 de ani de la lansarea concursului muzical european care strâng an de an tot mai mulți adepți. Țările care vor urca pe scenă sunt: Armenia, Belgia, Grecia, Estonia, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Suedia, Cipru, Serbia, Ungaria, Rusia, Albania, România, Spania, Germania, Franța, Italia, Australia, Austria, Marea Britanie, Georgia, Slovenia și Polonia. România va intra pe locul 20 în marea finală. Iată care sunt piesele care fac ravagii pe Internet și figurează la casele de pariuri cu șanse mari de a câștiga în acest an:

CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU, DESPRE VOLTAJ
ITALIA

Cei mai mulți cred că Italia va lua punctajul maxim de la majoritatea țărilor. Trupa Il Volo, care reprezintă anul acesta peninsula, a cucerit inimile fanilor ESC prin stilul pop-opera. Cei trei membri ai trupei (tenorul Piero Barone, Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble) au câștigat Festivalul de Muzică de la Sanremo din acest an. Italia trimite în fiecare an la Eurovision câștigătorul competiției muzicale din peninsula de la Sanremo.

LETONIA

Cântăreața de culoare din Letonia, Aminata, a electrizat aseară sala cu piesa „Love injected”. Melodia cu influențe dubstep, electronic și slow pop are toate șansele să câștige anul acesta. Aminata Savadogo și-a mai încercat norocul la selecția națională letonă și în 2014, cu piesa „I can breathe”, însă a câștigat abia anul acesta.

RUSIA

Rusoaica Polina Gagarina are și ea șanse mari să ridice trofeul Eurovision 2015 de mâine. Rusia este amplu contestată de fanii Eurovision anul acesta, în special din cauza mesajului piesei. În actualul context global (războiul din Ucraina, politica lui Putin), reprezentanta Rusiei cântă despre pace și toleranță.

UNGARIA

Boglarka din Ungaria i-a cucerit pe fanii Eurovision cu o melodie despre războaie și suferință pe planetă. Interpretarea delicată a unguroaicei a trimis-o direct în marea finală.

ESTONIA

Elina Born și Stig Raasta au spus „Goodbye to yesterday” și vor urca mâine pe scenă cu șansi mari la cel mai râvnit titlu de 27 de țări.

SPANIA

Pentru că face parte din lista țărilor cotizatoare, Spania nu a fost nevoită să treacă de vreo semifinală pentru a cânta mâine la Viena. Fanii lui Edurne sunt extrem de entuziasmați de prezența cântăreței la Eurovision. Edurne este una dintre cele mai cunoscute vedete muzicale din Spania, apreciată în ultimii doi ani mai ales pentru participarea la varianta spaniolă (originală) a emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde transformările sale au șocat pe toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top