Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Care sunt PUNCTELE CHEIE ale vietii tale, in functie de zodie

Se spune ca fiecare persoana are trei mari puncte cheie in viata, acele momente in care reflecteaza cel mai bine asupra sanatatii, a carierei si a vietii de familie ori a dragostei. Afla care sunt varstele cheie ale vietii tale, in functie de zodie.

BERBEC: 24, 28 SI 45 DE ANI

La 24 de ani incepi sa inveti ca pentru a trai bine este nevoie sa muncesti din greu, la 28 de ani pui mai mult pret pe ceea ce mananci decat inainte iar la 45 de ani cunosti cu adevarat dragostea.

TAUR: 31, 37 SI 39 DE ANI

La 31 de ani inveti lectia iubirii, la 37 iti dai seama cat de subreda e sanatatea ta si cat de periculoase sunt viciile, daca vei continua sa te tii de ele iar la 39 de ani ai sansele unei mosteniri importante.

CITESTE SI: Cum sa ii dai papucii, in functie de zodie

GEMENI: 28, 33 SI 47 DE ANI

La 28 de ani atingi un punct critic al sensibilitatii in ceea ce priveste dragostea. Faci o mare confuzie intre dependenta de o persoana cu care te-ai obisnuit si iubirea adevarata. La 33 de ani faci alegeri importante pentru a-ti schimba stilul de viata intr-unul mai sanatos iar la 47 de ani e posibil sa detii un imperiu financiar.

RAC: 23, 45 SI 47 DE ANI

La 23 de ani cunosti marea dragoste, cea care te va invata cum sa razbati in viata. La 45 de ani apar primele semne serioase ca sanatatea ta nu este in regula iar la 47 te bucuri de calatorii din banii economisiti toata viata.

LEU: 27, 30 SI 35 DE ANI

La varsta de 27 de ani faci cei mai multi bani, si, de fapt, inveti care este mecanismul producerii acestora. La 30 de ani ai ceva mai multe vizite la medic iar la 35 de ani iti cunosti sufletul pereche.

FECIOARA: 26, 32 SI 60 DE ANI

La varsta de 26 de ani incepi sa ai propria ta afacere, asta dupa ce ai acumulat multa experienta din locurile unde ai invatat cum se fac banii. La 32 de ani cunosti marea dragoste iar la 60 corpul tau vrea sa te paraseasca.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top