Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie

Stiri

Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie

Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie:

BERBEC: 1 ȘI 9
Berbecii au înscrise în noroc cifrele 1 și 9. 1 este numărul Liderului, al tipului individualist și perfecționist, iar 9 simbolizează dorința de a instaura dreptatea și morala cu orice chip.

TAUR: 4 ȘI 6
Numărul 4 simbolizează pragmatismul și realismul, Taurii fiind printre puținele zodii care nu cred până nu cercetează până în cel mai invizibil cotlon. Numărul 6 sugerează echilibrul, spontainetatea și, poate cea mai importantă caracteristică, empatia.

CITEȘTE ȘI: CE PRACTICI DIVINATORII ȚI SE POTRIVESC, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: 2, 5 ȘI 7
Numărul 2 îl transformă pe cel născut în zodia Gemeni într-o persoană afectuoasă și atentă la cei din jur, 5 este asociat cu stările destul de schimbătoare ale semnului zodiacal (Gemenii sunt duali) iar 7 simbolizează rațiunea, succesul și aplecarea spre spiritualitate.

RAC: 2, 3 ȘI 7
Cifra 3 spune despre Rac că îi place să își trăiască viața la maxim, atunci când are capacitatea de a se elibera din toate tentaculele imaginare. Racii au noroc în zilele care se termină în 7, deoarece atunci investesc mai mult cu inima decât cu rațiunea, și asta îi beneficiază. Numărul 2 simbolizează afectivitatea și sensibilitatea zodiei.

LEU: 1, 4, 8 ȘI 9
Leul este liderul, regele junglei, și este favorizat de numărul 1 care este recunoscut ca numărul stăpânului, al celui care știe și controlează totul cu inteligență și perspicacitate. Leul este o zodie pragmatică (numărul 4), preocupată în permanență de bunăstarea financiară (fapt sugerat de numărul 8), dar în același timp aplecat spre justițiabilitate și morală (9).

FECIOARĂ: 3 ȘI 5
Numerele norocoase ale Fecioarei sunt 3 și 5. Cifra 3 simbolizează latura artistică a Fecioarei, aceasta fiind un veritabil mesager, o persoană care poate lucra oricând în industria divertismentului sau în presă. Numărul 5 sugerează inteligența și independența și uneori superficialitatea în relațiile cu cei din jur.

BALANȚĂ: 6
Numărul 6 înseamnă armonie și empatie, caracteristicile cele mai definitorii pentru Balanță. Balanțele își asumă uneori problemele prietenilor, fiind depășiți de acestea, dar nu o face niciodată cu regret sau din obligație, ci din inimă.

SCORPION: 8, 9, 2 ȘI 4
2 = loialitate și confidențialitate maximă; 4 = realism și capacitate organizatorică extraordinară; 8 = fler în afaceri și dorința de a evolua pe scară ierarhică și 9 înseamnă nevoia de dreptate socială.

SĂGETĂTOR: 3, 5 ȘI 7
Săgetătorii trăiesc clipa fără niciun fel de regrete (3), caută mereu compania unor persoane la fel ca ei (5) și filozofează foarte mult pe seama anumitor situații (7).

CAPRICORN: 2 ȘI 8
Capricornul are o fire introvertită (aspect sugerat de numărul 2, asociat cu emoționalitatea) dar bine ancorată la realitățile financiare, pentru că știe să facă bani cât ai zice pește (8).

VĂRSĂTOR: 2 ȘI 7
Vărsătorul este mai degrabă pesimist și nesigur pe el (acest lucru este simbolizat prin numărul 2), cu toate că are o capacitate uriașă de a analiza viața prin intermediul inteligenței emoționale.

PEȘTI: 2 ȘI 6
Peștii tânjesc după o relație perfectă, adoră viața de cuplu și iubirea fără condiționări (numărul 2). Numărul 6 simbolizează pentru Pești cifra succesului în relațiile cu prietenii și cu partenerii de afaceri.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top