Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt cele mai compatibile zodii

Stiri

Care sunt cele mai compatibile zodii

Care sunt cele mai compatibile zodii? Exista oare compatibilitati perfecte intre persoane? Conform Zodiacului, se pare ca da!

Iar cand vorbim despre compatibilitatile la care cu totii visam, doar trei perechi de zodii au tras lozurile castigatoare: cuplul Taur – Pesti, Varsator – Sagetator si Gemeni – Berbec.

COMPATIBILITATE GEMENI – BERBEC
Este relatia perfecta. Berbecul se simte tinut in puf langa un Geaman, mai ales ca intre cei doi exista si o tachinare intelectuala cu accente senzuale. Cel care ofera cel mai mult in aceasta relatie este Berbecul, insa si nativul Geaman stie sa puna umarul in relatia de iubire fie si prin modul in care stie sa primeasca lucrurile bune din partea partenerului, modul in care multumeste de fiecare data.

CITESTE SIZODIACUL TINUT SECRET DE CHINEZI

COMPATIBILITATE VARSATOR – SAGETATOR
Atat varsatorii cat si sagetatorii sunt atrasi de aventura si o viata dedicata culorilor si bucuriei. Este tipul de relatie pe care nu o poate zdruncina nimeni, deoarece iubirea este temelia acesteia. Toate planurile pe care si le fac sunt impreuna si, sinceri sa fim, impreuna le ies cel mai bine! Amandoi sunt atrasi in descoperirea misterelor vietii si cautarea unor sensuri ascunse despre propriile lor persoane.

COMPATIBILITATE TAUR – PESTI
Sunt facuti unul pentru celalalt si scopul lor impreuna este de a invata cum sa faca fapte bune fara sa astepte ceva in schimb. Desi sunt suficient de romantici, putem vorbi despre o relatie carnala mai intensa decat la celelalte zodii, atat taurii cat si pestii fiind extrem de pasionali si dedicatii partenerului atunci cand se trage draperia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top