Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Care este cea mai FASCINANTĂ zodie

Nu se consideră perfectă, deși adoră perfecționismul când vine vorba de muncă. Este mereu în atenția celor din jur datorită carismei sale.

Care e cea mai fascinantă zodie

Poate să fie amuzantă, critică, pasională, plictisitoare – e un amalgam de trăiri și emoții care nu lasă pe nimeni indiferent. Iată caracteristicile celei mai fascinante zodii!

1. Este independentă. Nu îi place să depindă de absolut nimeni, iar atunci când e nevoită să ceară ajutorul cuiva simte cum cade cerul pe ea. Își ia decizile de una singură și face mai tot timpul alegerile potrivite.

2. Nu minte, iar atunci când o face se gândește la binele celorlalți. Urăște ipocrizia, minciuna și lașitatea și se ferește de persoane care au aceste defecte.

3. Nativul care fascinează pe oricine este extrem de sensibil. Din această sensibilitate reiese și productivitatea ei, mai ales dacă lucrează în domeniul artistic. Poate născoci adevărate opere de artă.

CITESTE SI: Zodia care nu-și va găsi niciodată sufletul pereche

4. Atunci când își dă cuvântul se ține de el. Nu îi place să promită lucruri de care nu se poate ține de cuvânt.

5. În relație este omul perfect. Lasă mult de la sine pentru binele partenerului, însă urăște ca asta să se transforme în altceva. Cu alte cuvinte, atunci când simte că partenerul de viață abuzează de bunătatea sa, despărțirea vine imediat.

După cum ți-ai dat seama este vorba despre zodia Fecioară, în a cărei perioadă ne aflăm.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top