Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Care este ascendentul IDEAL pentru fiecare zodie

Fiecare semn zodiacal se naște cu un ascendent, adică preia din caracteristicile altei zodii, iar de la jumătatea vârstei devine zodia în care își are ascendentul. Nu toate ascendentele sunt însă cele mai fericite combinații. Descoperă în cel mai inedit horoscop care este ascendentul ideal pentru fiecare zodie.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU BERBEC ESTE BALANȚĂ
Berbecul trebuie să împrumute din calmul și echilibrul Balanței dacă nu vrea să se lovească cu capul de prea multe praguri în viață, reușind doar să stea pe loc. Firea încăpățânată a Berbecului îi va fi domolită cu un ascendent în Balanță, ajutându-l astfel să își înfrunte grijile fără probleme.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU TAUR ESTE FECIOARĂ
Nu e de mirare că Taurii și Fecioarele se înțeleg de minune. Un Taur cu ascendent în Fecioară va primi mai multă deschidere față de nou, va fi mai tolerant și mai chibzuit, mai ales în ziua când se vede cu toți sacii în căruță.

CITEȘTE ȘI: TOPUL ZODIILOR CARE SE ÎNDRĂGOSTESC VARA ACEASTA
ASCENDENTUL IDEAL PENTRU GEMENI ESTE CAPRICORN
Cine-ar fi crezut asta? Gemenii și Capricornii tind să aibă relații destul de conflictuale, însă, cu toate acestea, nativul în Gemeni poate scăpa de eticheta de aerian și manipulator sentimental cu puțin pragmatism capricornian și mai multă atenție la cei din jur. Capricornul îi aduce Geamănului stabilite, inovație și calm.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU RAC ESTE BALANȚĂ
Balanța este ascendentul ideal și pentru cel născut în zodia Rac. Și asta deoarece acest semn zodiacal tinde să vadă totul prea negru sau prea roz atunci când i se întâmplă anumite lucruri.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU LEU ESTE FECIOARĂ
Leul poate scăpa de orgoliul nemăsurat și de accesele de furie nejustificate cu puțină raționalitate specifică Fecioarei. Leul trebuie să învețe de la Fecioară cum să nu sufere în iubire mai mult decât sufere ea, prin puterea exemplului.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU FECIOARĂ ESTE BALANȚĂ
Fecioarele tind să alterneze extremele fapt pentru care au nevoie de talerele Balanței. Armonia și stabilitatea le fac pe Fecioare să se simtă bine. Acestea pot suferi șocuri puternice la schimbările bruște de context.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU BALANȚĂ ESTE VĂRSĂTOR
Balanțelor le lipsește latura visătoare. Nu că nu ar avea-o, dar modul în care o fructifică Vărsătorul poate crea dintr-o Balanță cu ascendentul în zodia amintită un adevărat geniu al umanității.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU SCORPION ESTE FECIOARĂ
Numai o Fecioară cu profunzime și capacitate de analiză poate domoli comportamentul histrionic al Scorpionului. Fecioara este pentru Scorpion acea barieră unde trebuie să se oprească pentru a nu degenera lucrurile.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU SĂGETĂTOR ESTE CAPRICORN
Sensibilitatea Săgetătorului trebuie atenuată cu curajul și claritatea cu care Capricornul înfruntă cele mai multe probleme.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU CAPRICORN ESTE CAPRICORN
Capricornul cu ascendentul în Capricorn are toate șansele să fie iubit de toată lumea, are lipici la bani și poate atinge faima într-un timp foarte scurt.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU VĂRSĂTOR ESTE FECIOARĂ
Vărsătorii tind să stea prea mult pe gânduri și visează dincolo de realitate. Fecioara vine și îi trage de mânecuță aducându-i cu picioarele pe Pământ.

ASCENDENTUL IDEAL PENTRU PEȘTI E LEU
Acest semn zodiacal are nevoie de multă încredere în propriile sale forțe. Cel care îl poate învăța cum funcționează amorul de sine este numai solarul Leu.

Sursa foto: imagesci.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top