Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Capricorn

Horoscop Lunar

Capricorn – Horoscop Lunar Capricorn

HOROSCOP LUNA IULIE CAPRICORNDragoste si relatii
Viata de cuplu se mentine pe un teren ceva mai sensibil in prima parte a lunii, dar probabil au ramas multe aspecte nerezolvate inainte care cer sa te opresti un pic din mers si sa te ocupi de ele. Nu le mai poti duce mai departe iar si iar, altfel se acumuleaza tot mai multe restante nedorite care, la un moment dat, vor declansa situatii de criza in cuplu.

Vei avea starea necesara pentru a sta mai mult de vorba ca de la suflet la suflet cu jumatatea ta, sa vedeti ce nu mai merge bine, ce dezamagiri aveti, ce regrete are fiecare, pentru ca ar fi pacat sa treceti iar peste ele. A lipsit ceva intre voi doi in ultima perioada, de aceea ar fi bine sa te dedici mai mult nevoilor sale, sa va oferiti mai multa atentie si grija, eventual sa plecati undeva doar voi doi ca sa va ascultati pasurile inimii.

Sigur sunt multe lucruri nespuse intre voi, multe semne de intrebare chiar din trecut care trebuie aduse odata si-odata la lumina! Nu prea e momentul unor noi directii in plan sentimental, ci mai degraba de o intoarcere inapoi, ori in alte vremuri cand totul era frumos, traind din amintiri, ori la episoade mai vechi care au lasat urme si se cer clarificate.

Iesirea lui Jupiter din zona casatoriei poate fi un avantaj, pentru ca se presupune ca, odata cu plecarea lui, si trecutul ramane in perfecta ordine la locul lui si cele mai dificile intrebari de demult si-au gasit raspunsul, spre linistea ta

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top