Connect with us

Revistateo.ro

Când vei cunoaşte fericirea absolută în funcţie de zodie

Stiri

Când vei cunoaşte fericirea absolută, în funcţie de zodie

Fiecare nativ are propria reţetă pentru fericire, aşa că îţi arătăm care este ea şi când o vei obţine, în funcţie de zodie.

Berbec. Este foarte greu să descoperi ce te face cu adevărat fericit, mai ales că nu ai un obiectiv fix. Tocmai de aceea este posibil ca de multe ori să te simţi gol pe dinăuntru, indiferent de ce ai face. Din acest motiv, vei ajunge să cunoşti fericirea absolută doar atunci când nu vei mai trăi în viitor şi vei învăţa să te bucuri de prezent.

CITEŞTE ŞI: Cum iubesc zodiile?

Taur. Zodie care îi place să fie răsfăţată, Taurul ajunge şă creadă că viaţa este completă abia atunci când întâlneşte o persoană cu care să-şi întemeieze o familie, chiar dacă şi în acel moment simte că ceva îi lipseşte. Acest nativ va fi pe deplin fericit în momentul în care va ieşi din zona de confort şi va alege şi variante mai grele de reuşită, nu doar tot ce-i este la îndemână.

Gemeni. Fiind o zodie de aer, acest nativ este destul de relaxat în ceea ce priveşte viaţa şi de fiecare dată când îl întrebi dacă este fericit îţi va spune simplu că da. Cu toate acestea, vorbim de o zodie duală, măcinată de sentimente contradictorii, care va fi cu adevărat fericită în momentul în care va renunţa la măşti şi se va gândi şi la ea, nu doar la cum să-i mulţumească pe cei din jur.

Rac. Aici este vorba despre o zodie ce cu greu îşi găseşte fericirea, pentru că Racul vrea să aibă parte de o iubire perfectă. Tocmai din acest motiv cel născut sub acest semn va fi pe deplin fericit doar atunci când va realiza că este normal ca el sau partenerul să mai şi greşească. Până la urmă aceste imperfecţiuni dau farmec unei relaţii.

Leu. Dacă priveşti din exterior vei spune că acest nativ are tot ce-i trebuie, însă Leul munceşte prea mult la imaginea sa şi nu se gândeşte şi la dezvoltarea personală. Tocmai din acest motiv va fi din ce în ce mai frustrat când cineva nu-i va acorda atenţia pe care consideră că o merită. Drept urmare, fericirea advărată o va găsi doar atunci când va accepta că poate fi minunat şi dacă are defecte, la fel cum au toţi ceilalţi.

Fecioară. Cine cunoaşte o Fecioară ştie că viaţa sa nu este una tocmai perfectă. Pentru că pune accentul pe părţile negative ale unei persoane, stresul devine o constantă a vieţii sale. Dacă nu ar mai lua totul în serios şi ar aprecia mai mult persoanele din jurul său, atunci ar atinge fericirea absolută.

Balanţă. Fiind o fire echilibrată, Balanţa se ţine departe de drame şi comportamente patetice. Aceasta va spune mereu că este mulţumită cu viaţa ei şi va vedea mereu partea bună a fiecărui lucru. Cu toate acestea, fericirea absolută va veni în momentul în care va fi mai determinată şi nu va mai renunţa atât de uşor la anumite planuri.

Scorpion. În ciuda capacităţii sale intelectuale, această zodie este printre cele mai nefericite. Şi-o face cu mâna ei, am putea spune, asta pentru că este o fire autodistructivă şi este măcinată de sentimente negative, precum gelozia ori posesivitatea. Dacă vrea să ducă o viaţă frumoasă şi fericită, ar trebui să îşi dezvolte şi părţile bune, care stau în stare latentă, căci doar atunci va fi iubită cu adevărat, iar ea va putea împărtăşi acest sentiment minunat.

Săgetător. Prima zodie care renunţă la orice este Săgetătorul. Pe de o parte această libertate este un ingredient esenţial când vine vorba de fericire, doar că totul are o limită, căci cel mai greu lucru este singurătatea. Fericirea în cazul acestei zodii va veni doar atunci când va găsi echilibrul emoţional necesar pentru a lua o decizie calculată, nu una din instinct.

Capricorn. În ciuda faptului că obţin mai mereu tot ce-şi doresc, nativii acestei zodii se declară meeu nemulţumiţi. Motivul este faptul că sunt absorbiţi prea mult de partea materială încât uită că sufletul este cel care trebuie hrănit. Ar trebui să facă mai multe lucruri pentru ei, pentru fericirea sufletului lor şi să nu se mai concentreze atât de mult pe partea financiară.

Vărsător. Una dintre puţinele zodii care poate spune că este fericită este Vărsătorul. Pentru că că nativii ei sunt mai mereu relaxaţi, vor găsi fericirea şi bucuria în fiecare lucru pe care îl fac, cu co singură condiţie: să fie ei cei care au mereu dreptate. Încearcă să îi asculţi şi pe cei din jur şi învaţă de la ei secretul succesului, dacă vrei să ai parte de fericire absolută.

Peşti. Pentru că preferă să trăiască într-o lume a lor decât în realitate, aceşti nativi ajung de multe ori să fie nefericiţi, iar cu fiecare suferinţă se adâncesc tot mai mult în tristeţe. Doar în momentul în care vor decide să coboare capul din nori vor fi cu adevărat feiriciţi, moment în care vor înţelege că nu totul se întâmplă după bunul plac.

Sursa foto corporatecomplianceinsights.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top