Connect with us

Revistateo.ro

Cand ai multumit ultima data cuiva drag pentru ca te-a ajutat cu ceva

Inedit

Cand ai multumit ultima data cuiva drag pentru ca te-a ajutat cu ceva?

Cand ai multumit ultima data cuiva drag pentru ca te-a ajutat cu ceva? Cand ti-ai aratat ultima oara recunoastinta pentru sprijinul pe care cei din jur ti l-au oferit?

Seneca obisnuia sa spuna ca “Nimic nu este mai onorabil decat o inima recunoscatoare.” Asadar, nu uita sa multumesti celor din jur, fie si pentru simplul fapt ca exista.

Buna crestere si bunul simt se invata in cei 7 ani de acasa si se cultiva in familie. Nu sunt “mosteniri” oarecare, ci unele definitorii, care ne formeaza mai departe ca oameni si pentru care trebuie sa fim recunoscatori.

Asadar, Bucegi te provoaca sa multumesti unei persoane dragi sau poate chiar intregii tale familii pentru ca te-a invatat ce inseamna bunul simt si buna crestere.

Nu uita sa pui hashtagul #suntrecunoscator la finalul mesajului tau pentru a te inscrie automat pentru tragerea la sorti iar Bucegi te va premia.

1 Comment

1 Comment

  1. Mariana

    2014-05-29T23:02:06+03:00 at 2014-05-29T23:02:06+03:00

    In fiecare zi multumesc lui DUMNEZEU pentru viata pe care o am,multumesc mamei pentru ca mi-a dat viata si tuturor prietenilor care mi-au fost alaturi in momentele de cumpana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top