Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cabral, răpus de răceală de sărbători: „Terorizat de nevastă…”

Cabral petrece sărbătorile de iarnă țintuit la pat. La doar câteva zile după ce a devenit tată pentru a doua oară, prezentatorul TV și-a anunțat fanii că a fost doborât de o răceală.

Acesta și-a anunțat prietenii virtuali că nu se află în cea mai bună formă în aceste zile de sărbătoare.

„Bătrân terorizat de nevastă. Ținut în urlete de copilul numărul 2. Ce naiba, credeți că mă vait de o simplă răceală? ”, este mesajul care însoțește imaginea publicată de Cabral în timp ce face o cură de aerosoli.

Prietenii virtuali și fanii prezentatorului s-au grăbit să îi ureze un mesaj acestuia.

„Sănătate!”, “Lasă că felul tău de a învinge orice problemă… Și apoi nu oricine are o nevastă așa frumoasă și doi copii minunați!”, “Imunitatea scazută, bre’… Sănătate multă. Doamne, ajută-l sărăcuțul că e și bătut și răcit”, “Aerosoli… E și cu fluimucil (acetilcisteină)? Sănătate!”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Cabral le-a transmis un mesaj fanilor de sărbători

În ziua în care a devenit din nou tată, Cabral a postat un mesaj tranșant pentru fanii săi. Cabral promite să nu o expună nici pe sora lui Inoke și mulțumește tuturor celor care au adresat urări familiei:

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap.

Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor-sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.

Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral în ziua în care Andreea Ibacka a născut.

Citește și: Cabral este în doliu. Mesajul emoționant postat pe blog

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top