Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Busu a fost externat! Când se întoarce la serviciu, vestea pe care toată lumea o aștepta

După aproape două săptămâni în care le-a provocat multe emoții fanilor săi, Busu se simte mult mai bine după infarctul suferit și care i-a pus viața în pericol.

Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV este pregătit să meargă acasă, acolo unde va urma o lungă perioadă de recuperare.

Busu se simte mai bine, însă trebuie să ia medicamente specifice problemelor sale de sănătate. În mod normal, tratamentul include odihnă, renunțarea la țigări și alcool și a sta cât mai departe de tot ce înseamnă stres.

Pacienții care suferă un infarct iau în mod normal medicamente specifice pentru coagularea sângelui, printre alte prescripții medicale.

„Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată.

Citește și: Busu trebuie să urmeze un tratament riguros pentru a se face bine

Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate, conform wowbiz.ro.

Cât despre întoarcerea la serviciu, nu se știe momentan de cât timp are nevoie Busu pentru a se recupera.

„Pacientul trebuie să stea liniştit şi doar cei mai apropiaţi oameni din familie pot să între la el, şi numai câteva minute”, au spus persoane de la faţa locului.

La trei zile de la spitalizare, acesta ar fi fost scos de la Terapie Intensivă și mutat într-un salon normal. Mai mult decât atât, s-a trezit și a început să vorbească cu cei care au venit la el în vizită.

„Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat”, au dezvăluit apropiați ai bărbatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top