Connect with us

Revistateo.ro

Lucian Bute și soția lui, Elena, și-au creștinat fetița. Fericitul eveniment a avut loc la o biserică din Galați. Află mai multe detalii.

Star

Botez în showbiz. Lucian Bute și-a creștinat fetița

Lucian Bute și soția lui, Elena, și-au creștinat fetița. Evenimentul a avut loc la o biserică din Galați. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

Botez în showbiz. Lucian Bute și-a creștinat fetița

Lucian Bute și soția lui, Elena, și-au creștinat fetița. Fericitul eveniment a avut loc într-o biserică din Galați. Fetița lor poartă numele de Ema Anabella. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată pe data de 3 martie 2017.

În anul 2003, Lucian Bute a devenit boxer profesionist. A semnat un contract cu clubul canadian Interbox. El locuiește în orașul Montreal împreună cu soția lui și cu micuța pe care au creștinat-o recent.

Fericitul tată a postat pe Facebook o imagine de la ceremonia care a avut loc la Galați. Fanii nu au întârziat să scrie comentarii, să îi felicite și să le ureze numai bine.

CITEȘTE ȘI: Cornel Galeș, mesaj emoționant pentru mama Denisei Manelista

”Să vă trăiască îngerașul și să vă bucurați împreună pentru foarte mulți ani. Pace și fericire!”, a scris cineva. ”Să v trăiască, să vă bucurați de prințesa voastră. Sunteți o familie frumoasă și fericită”, a fost un alt comentariu care a apărut pe rețeaua de socializare. ”Să vă trăiască, Lucian! Să fie sănătoasă și sa ajungă o luptătoare și o învingătoare în viață la fel ca și tine!”, a mai scris cineva.

”Să crească mare, să fie sănătoasă și să aveți numai bucurii din partea ei! Dacă e botezul, e distracție. Petrecere frumoasă!”, a fost un alt comentariu care a apărut pe rețeaua de socializare după ce fericitul tată a postat imaginea de la botez.

Cei doi părinți, Lucian Bute și soția lui, Elena, și-au creștinat fetița la Galați. Pe Facebook a apărut o poză de la fericitul eveniment, iar cei care au văzut-o nu au întârziat să le transmită urări celor doi părinți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top