Connect with us

Revistateo.ro

Bobbi Kristina

Inedit

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a incetat din viata

Bobbi Kristina, fiica celebrei cantarete Whitney Houston si a lui Bobby Brown, a murit la varsta de 22 de ani.

CITESTE SI:Motivul pentru care aceasta femeie se infometeaza este SOCANT

Tanara a decedat in incinta centrului de ingrijire din Atlanta, unde era internata din data de 25 iunie, precizeaza TMZ. Un specialiast declarase familiei de curand ca nu existau sanse ca fiica faimosului cuplu sa se mai refaca.

Bobbi Kristina fusese gasita in stare de inconstienta in cada din locuinta ei pe 31 ianuarie, iar din cercetarile politistilor a reiesit ca aceasta a stat sub apa cateva minute.

Chiar daca medicii sositi la fata locului au reusit sa o resusciteze, Bobbi Kristina a fost plasata in coma indusa si de atunci se afla sub permanenta ingrijire a specialistilor.

Pana la urma, Pat Houston si Bobby, tutorii tinerei, au luat decizia dureroasa de a o retrage de la medicamnete pe fiica lui Whitney Houston, dupa luni intregi de conflicte si dispute ce au alimentat tabloidele din afara.

Dupa mai bine de sase luni de cand a fost gasita aproape moarta in cada sa, anchetatorii nu cunosc nici acum cauza exacta a accidentului si nu se stie daca acesta a fost provocat de medicamente sau de consumul de alcool si droguri, asa cum s-a speculat.

Cu toate acestea, politistii au declarat ca Bobbi Kristina ar fi fost gasita plina de vanatai, motiv pentru care suspectul numarul unu a fost iubitul fetei.

Bobbi Kristina a fost gasita aproximativ in aceleasi circumstante ca si mama sa. Whitney Houston, celebra cantareata de culoare, a decedat din cauza unei supradoze de droguri in 2012, intr-o cada de baie.

Sursa foto hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top