Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Boala de care suferea Prințesa Diana și simptomele observate la ea de apropiați în timpul nopții

Se știe că Prințesa Diana avea bulimie, dar nu suferea doar de această tulburare alimentară. Fosta prințesă a inimilor așa cum era cunoscută ascundea suferințele sale și spunea mereu că este bine.

Prințesa Diana suferea de insomnie, paranoia și bulimie

Doar ea a știut cu ce demoni interiori trebuia să se lupte zi de zi. În primul rând pentru a face față mariajului cu Charles, în al doilea rând pentru a-i proteja pe copii și în al treilea rând pentru ca imaginea Casei Regale Britanice să nu fie afectată.

Istoricul Sally Bedell Smith a scris o carte autobiografică despre Prințesa Diana unde a dezvăluit o serie de lucruri despre aceasta.

Autorul uneia dintre cele mai vândute biografii spune că Diana era instabilă psihic și paranoică. Ba chiar avea insomnii, iar nopțile le petrecea de multe ori plângând și făcând crize de isterie.

Sally susține că Diana era paranoică și suspecta orice. Îi bănuia chiar pe membrii palatului unde trăia că încercau să o controleze, să îi facă rău.

La scurt timp după repetițiile pentru dansul de la nunta cu Charles, Diana a izbucnit în plâns în mașina cu care pleca de la sala de dans. Era extrem de impulsivă în timpul cinelor pe care le lua cu familia regală. Suferea de insomnie și de tulburări alimentare. Era anorexică și bulimică totodată, mai spun cei care au cunoscut-o îndeaproape pe Prințesă.

CITESTE SI: Gestul făcut de Regina Elisabeta la sicriul Prințesei Diana! Nu a mai făcut asta niciodată

Prințul Harry, declarații devastatoare despre regretata Prințesă Diana

Boala de care suferea Prințesa Diana era așadar una de natură psihică. Membrii Casei Regale au încercat să o protejeze în tot timpul în care avea acele manifestări, însă nu au putut lupta cu paranoia femeii.

Prințesa Diana a murit într-un grav accident rutier pe 31 august 1997 în Paris. Aceasta a murit alături de amantul ei musulman, Dody Al-Fayed.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top