Connect with us

Revistateo.ro

Black Friday: rochie elegantă la doar 70 LEI

Stiri

BLACK FRIDAY – reduceri masive la TOPCEAS

Topceas.ro este magazinul online care îți oferă ceasuri de calitate de la branduri de renume cum sunt Fossil, DKNY, Tissot, Hugo Boss, Doxa, Emporio Armani și multe altele. Magazinul colaborează cu vânzători autorizați din Europa (Anglia, Evleția, Germania) și vinde doar ceasuri originale. Produsele sunt 100% autentice, împachetate în ambalajul original și au doi ani garanție internațională.

De Black Friday magazinul oferă numeroase reduceri care pot ajunge până la 70%. Campania începe în data de 21 noimebrie la ora 09:00 și durează până pe 23 noiembrie.

De pe Topceas.ro puteți cumpăra:

– ceasuri de damă

– ceasuri bărbătești

– ceasuri automatice

– ceasuri mecanice

– ceasuri pe baterie

IATĂ CE PRODUSE ÎȚI OFERĂ TOPCEAS.RO DE BLACK FRIDAY

De asemenea puteți achiziționa cutii speciale, cu diferite modele, culori și dimensiuni pentru depozitarea ceasurilor și protecția acestora împotriva prafului, aburilor, șocului sau a oricărui alt factor extern. Cutiile au interioare special create pentru a proteja ceasul, căptușite cu material fin, evitând astfel uzarea sau zgârierea produsului. Dacă ești colecționar, aceste cutii sunt perfecte pentru tine!

Nu ezita să profiți de reducerile masive de pe topceas.ro! Nu uita că acestea au startul vineri, 21 noiembrie,ora 09:00. Alege accesoriul care ți se potrivește la un preț incredibil!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top